Reklaam sulgub sekundi pärast

Ära talle küll siis sms´i saada

Suhtlemisel elektroonilisel teel on tänapäeva suhtes suur osa. On tehtud koguni kindlaks, et paljud paarid on asendanud telefonivestluse SMS'ide saatmisega. Nii et pole ime, kui avastad end üha uuesti ja uuesti telefon käes ja näpp suus uut sms´i välja mõtlemas. Kuid pea meeles, liiga palju sõnumeid võib peletada su unistuste kuti sinust igaveseks eemale. "Nad tunnevad end ahistatuna, saades sinult liiga tihti sisutühje sõnumeid", ütleb suhteekspert Diana Kirscher.

Suhtlemisel elektroonilisel teel on tänapäeva suhetes suur osa. On tehtud koguni kindlaks, et paljud paarid on asendanud telefonivestluse SMS'ide saatmisega. Nii et pole ime, kui avastad end üha uuesti ja uuesti telefon käes ja näpp suus uut sms´i välja mõtlemas. Kuid pea meeles, liiga palju sõnumeid võib peletada su unistuste kuti sinust igaveseks eemale. "Nad tunnevad end ahistatuna, saades sinult liiga tihti sisutühje sõnumeid", ütleb suhteekspert Diana Kirscher.

Siin on mõned näited, millistes olukordades sa kindlasti ei tohiks talle SMS'i saata!

Peale esimest kohtingut!
Jaa, me kõik teame, kui ahvatlev oleks saata kutile SMS peale suurepärast kohtingut. Kuid ära tee seda!  "Kohe peale kohtingut sinult sõnumit saades vähendad mehes põnevust sinuga uuesti kohtuda!", väidab püshholoog Diana Kirschner raamatus 90 päeva armastust.

Siis kui oled purjus
Kui sa ka ise ei jaksa end enam kontrollida, palu oma sõbrannal sul silm peal hoida. Väldi oma kutile sellises olekus SMS'i saatmist. Eriti veel selliseid sõnumeid, kus tahad teda kohe näha. Sellises olekus võid teha ja öelda asju, mida hiljem väga kahetsed.

Siis kui oled vihane
Muidugi on väga tüütu oodata kutilt kõnet, mida tundub, et ei tulegi. Sa tahaksid väga talle sms'i saata sisuga" Miks sa mulle pole helistanud?", kuid ära seda kindlasti tee. Sellise sisuga SMS jätab sinust mulje kui väga ebakindlast inimesest. Väldi vihase alatooniga sms'e ka suhtes olles. "Sest mida on kord juba öeldud/ kirjutatud, ei saa enam nii kergelt tagasi võtta", ütleb Diana Kirschner.

Kui üritad olla naljakas või sarkastiline
Olles inimesega vaid paar korda kohtunud, ei tea sa veel täpselt, kui hästi ta suhtub sarkasmi või milline on tema huumorimeel, seega väldi kahemõttelisi sõnumeid. Näiteks SMS'i  sisuga: "Issand! Sa olid eile ikka täiesti kontrolli alt väljas!!" võib ta võtta sõnasõnalt. Talle võib tunduda, et oled tema peale pahane, samas kui sina  tahtsid vaid hellalt meenutada tema naljakat käitumist eilsel peol.

Kui oled talle juba täna sms´i saatnud
Paar korda päevas sms'e saata on okei, kuid väldi kindlasti seda, et teed talle ülevaate kõikidest oma päeva tegemistest. Ja pea meeles Diane Kirschneri sõnu: "Mehed  tunnevad end ahistatuna, saades sinult liiga tihti SMS'e ".

Kui tihti Sina end oma kallimale SMS'iga meelde tuletad?

 

Triin Tisler