Reklaam sulgub sekundi pärast

Ärapanijad uudistasid Buduaar FM raadiosaadet

Ärapanijad Mart Juur ja Peeter Oja on kirss pühapäevase saatekava koogikesel. Nende ajatud naljad ja suurepärased ärapanemised on rahva meelt lahutanud juba üpris kaua. Sel nädalal sai ärapanemisest osa ka Buduaari uus ja kõmuline raadiosaade Buduaar FM, kus on alati väga huvitavad teemad ja lõbus saatekülaline.

Ärapanijad Mart Juur ja Peeter Oja on kirss pühapäevase saatekava koogikesel. Nende ajatud naljad ja suurepärased ärapanemised on rahva meelt lahutanud juba üpris kaua. Sel nädalal sai ärapanemisest osa ka Buduaari uus ja kõmuline raadiosaade Buduaar FM, kus on alati väga huvitavad teemad ja lõbusad saatekülalised.

Üheskoos õpetasid Peeter ja Mart eesti rahvale natuke hiina keelt ja tutvustasid, kuidas ärimees Urmas Sõõrumaa Idamaade filosoofiaga kokku puutus. Uuriti pärnakate naeruteraapia ja Mailis Repsi nina- ja rinnakohendamise kuulujuttude kohta.

Teiste hulgas võeti ette ka Buduaar FM raadiosaade, kus räägiti strippar Marco lõua logisemisest. Arutleti. kas Marco on lasknud endal lõuga korrigeerida kannaluu või lõgismao arvelt. Kokkuvõttes leiti lahenduseks Tallinna Kruvimaailma võimalused või liim Moment.

 

Leemet Prits

Buduaar.ee Tegevtoimetaja