Reklaam sulgub sekundi pärast

Teele: see, mis minule osaks sai, oli elumuutev kogemus

Ongi aeg otsad kokku tõmmata. Peagi ilmub ka Buduaari ajakiri, kus saate ülevaate minu teekonnast. Milline aeg oli minu jaoks kõige raskem ja millistest trennidest kõige enam lugu pean, saate lugeda juba ajakirjast.


 

Ongi aeg otsad kokku tõmmata. Peagi ilmub ka Buduaari ajakiri, kus saate ülevaate minu teekonnast. Milline aeg oli minu jaoks kõige raskem ja millistest trennidest kõige enam lugu pean, saate lugeda juba ajakirjast.

Kindlasti jätkan sportimist, küll aga mitte Arcticus, vaid sedapuhku TTÜ Spordis. Seda lihtsalt sellepärast, et kuna ma ise õpin ülikoolis, siis on mul seal kõige lihtsam ja mugavam käia. Küll aga tahan tänada tervet Arcticu spordiklubi peret - sealne õhkkond ja treenerid meeldisid mulle väga. Alati oli trennides särtsu, mis pani tahtma ennast liigutada. Rühmatreeneritest tooksin välja eelkõige Gina Bergmanni, Ethel Otsasoni ja Margo Liivo. Kõige suurem tänu läheb aga minu personaaltreenerile Kristjan Koik’ile! Ma ei oleks kunagi varem osanud arvata, et personaaltreenerist võib olla nii suur abi! 

Minu kaalulangetusperioodil mängisid väga tähtsat rolli ka kehahooldused. Siinkohal müts maha Maret Männiste ees, kelle massaažisalongis Šivaya sain ma osa kehahoolitsustest ja käin ka edaspidi tema juures.

Loomulikult ei saa ma tänamata jätta kõige suuremat „süüdlast“:) Buduaari ennast ja tema meeskonda, eesotsas Marge Rahuga. Liialdamata võin öelda, et see, mis minule osaks sai, oli elumuutev kogemus. Olen rikkam paljude uute teadmiste ja nõuannete poolest.

Samuti tänan ma kõiki armsaid Buduaari lugejaid ja eriti neid, kes mulle kaasa elasid ja sõbraliku kommentaariga mulle pöialt hoidsid. Kaalulangetamine oleks ilma teieta olnud palju igavam :).

Ma luban endale, et ei lange vanade harjumuste ohvriks ja pean silmas näpunäiteid, mida aasta jooksul omandasin. Siinkohal tooksin välja ka Robert Noole, kelle koolitustest ma osa sain võtta ja kelle toitumislähenemisest ma väga lugu pean.

Jõudu ja jaksu uuele kaalulangetajale!

Kaal teekonna alguses: 91 kg
Praegu: 69,4 kg

 

Kaunist sügist ja tervislikke eluviise:)

Teele

 

[gallery ids="1939793,1939800"]