Reklaam sulgub sekundi pärast

Kes sobiksid juhtima saadet “Eesti Supermodell”? Vastavad Kristiina Aigro, Cathy Tullkvist ja Ardo Kaljuvee

Tuleval aastal jõuab Kanal2 ekraanile maailmas suuri laineid löönud telesarja “America's Next Top Model” kohalik versioon "Eesti supermodell", kuhu äsja osalisi otsima asuti. Antud hetkel pole veel teada, kes kohalikest Eesti kuulsustest saatejuhi kohale asub, kellest saab ametlik fotograaf, ega ka seda, kes žüriilaua taha istuvad. Buduaar uuris Eesti ühelt tuntumalt fotograafilt Ardo Kaljuveelt, Miss Estonia 1989 Cathy Tullkvistilt ning Miss Estonia 1997 Kristiina Heinmets-Aigrolt, kes nende arvates eelpool mainitud kohtadele kõige paremini sobiksid. Nii Kristiinal kui ka Cathyl on mõlemal ka telesaate juhtimise kogemus varasemast ajast olemas, lisaks on mõlemal kaunitaril ette näidata korralik modellitööde pagas.

Tuleval aastal jõuab Kanal2 ekraanile maailmas suuri laineid löönud telesarja “America's Next Top Model” kohalik versioon "Eesti super-modell", kuhu äsja osalisi otsima asuti. Antud hetkel pole veel teada, kes kohalikest Eesti kuulsustest saatejuhi kohale asub, kellest saab ametlik fotograaf, ega ka seda, kes žüriilaua taha istuvad. Buduaar uuris Eesti ühelt tuntumalt fotograafilt Ardo Kaljuveelt, Miss Estonia 1989 Cathy Tullkvistilt ning Miss Estonia 1997 Kristiina Heinmets-Aigrolt, kes nende arvates eelpool mainitud kohtadele kõige paremini sobiksid. Nii Kristiinal kui ka Cathyl on mõlemal ka telesaate juhtimise kogemus varasemast ajast olemas, lisaks on kummalgi kaunitaril ette näidata korralik modellitööde pagas.

""Eesti Supermodell" on eelkõige telesaade ja sinna valitud saatejuht, žürii ning kogu meeskond peavad vastama saateformaadis ettekirjutatud reeglitele! Eesti päritolu supermodellid on kõik reaalselt moemaailma tipus olevad töötavad modellid, kelle töögraafikud on tihti aastaks ette planeeritud ja seal ühe teleshow lindistamise tarvis muudatusi teha on pea võimatu,” on Kristiina esimene kommentaar.  “Mujal maailmas, kus seda saadet varem tehtud, on saatejuhiks valitud endine modell, kes ei ela enam moemaailma võnkumiste järgi - Austraalias, Inglismaal, Soomes,” nendib Kristiina, arvates, et mõne endise modelli valik oleks loogiline.

Cathy leiab, et kõige paremini sobiks saatejuhiks Carmen Kass! Ardo arvamus erineb naiste omast täielikult: “Heidy Purga sobiks seda saadet juhtima. Naine, kellel on stiili ja kes oskab oma ütlemistega olla piisavalt otsekohene.”

Mis puutub žüriiliikmetesse, siis Kristiina siinkohal oletusi tegema ei hakkaks: “Kindlasti tehakse proovivõtted ja otsitakse omavahel sobivaid ja samas põrkuvaid karaktereid.” Cathy´l on siinkohal kindel seisukoht: ”Zhüriis peaksid esindatud olema oma ala parimad: fotograaf, moeajakirja peatoimetaja, kohaliku moeagentuuri esindaja, stilist, moedisainer ja mõni modell, kes on antud ala peal olnud rohkem kui 10 aastat ja töötab ka täna - soovitavalt välismaal, sest Eestis puudub sellisel tasemel moealane turg. Moeagentuuri esindajana näeksin Victoria Kassi - professionaalse suhtumisega ja oskab oma tüdrukute eest seista.” Ardo näeb saate fotograafina hoopis Madis Palmi, žüriiliikmeks soovitab aga koreograaf Jüri Naela. 

Seda, kes saate tegemistesse reaalselt ka kaasatakse, ei tea veel keegi!

 

Karin Karu

 

[gallery ids="1861614,1862946"]