Reklaam sulgub sekundi pärast

“ARMUKADE NAINE käsib mehel haiseda ja ei luba dušši all käia!”

Mõõdukas armukadedus käib enamjaolt suhte juurde ning näitab pigem seda, kui väga oma kaaslast armastatakse. Mis juhtub aga siis kui natukesest saab palju? Buduaarile saatis loo Helina (nimi muudetud), kelle meelest töökaaslase naise armukadedus on ületanud juba igasugused piirid ning segab teisi kolleege.

"Kui tavaliselt on juttu armukadedatest meestest, kes oma naisi kullipilgul jälgivad ja telefone kontrollivad vms, siis mida arvate sellest juhtumist, kus armukadedaks pooleks on naine ja minu arust on see ületanud juba igasugused piirid. 

Nimelt on mul üheks töökaaslaseks üks välimuselt täiesti kena mees. Ta oli enne nii normaalne, kuid mõned kuud tagasi tekkis ta ellu uus naine ja sellest ajast peale on ta justkui ümber vahetatud. Ja ma ei mõtle seda ainult iseloomu poolest, aga ta ei pese ennast enam! 

Nimelt nõuab seda tema "armas" naine, kuna ilmselgelt kahtlustab meest milleski. Korra on firma talle kaebuste peale juba uued tööriided saatnud (meil peavad tööl olema seljas firma poolt antud riided) ja käskinud vanad ära pesta, aga see ei aidanud. Mees endiselt ei pese ennast. Kujutage vaid ette seda higilehka mis temast tuleb. Ja seda veel selliste kuumade ilmadega. Ma ütlen, et see on rõve. 

Tervisest rääkimata, aga ma ei saa aru kas firmal poleks juba õigus sellise asja eest hoiatus anda ning viia see kaugemale või peavad tõesti kõik teised tema haisu käes kannatama ainult sellepärast, et ta on leidnud endale napaka naise? 

Ma pole kunagi varem kokku puutunud nii ajuvaba asjaga. Kui haige on suhtes teiselt nõuda, et ära pese ennast, vaid käi ringi ja haise? Mida teie antud olukorras teeksite? Kas ma peaks ehk ülemustele kaebama?"

 

Buduaarile Helina