Reklaam sulgub sekundi pärast

Arnold Oksmaa pommitab meediat omatehtud uudistega

Üldiselt ei ole Buduaaril kombeks inimeste üle ülekohtust nalja visata, aga seekord on selleks põhjust, kuna üks eestlastest lausa palub tähelepanu. Tegu on nimelt Eestimaa tolmu jalgelt pühkinud laulja (nagu ta end ise nimetab) Arnold Oksmaaga, kes iga nädal Buduaari ja teisi meediakanaleid uudistega pommitab. Kahjuks või õnneks ei ole keegi vaevaks võtnud neid uudiseid avaldada. Et staarihakatise ponnistused tühja ei jookseks, otsustasime avaldada väikese valiku tema saadetud pressiteadetest (tekstid muutmata kujul).

Üldiselt ei ole Buduaaril kombeks inimeste üle ülekohtust nalja visata, aga seekord on selleks põhjust, kuna üks eestlastest lausa palub tähelepanu. Tegu on nimelt Eestimaa tolmu jalgelt pühkinud laulja (nagu ta end ise nimetab) Arnold Oksmaaga, kes iga nädal Buduaari ja teisi meediakanaleid uudistega pommitab. Kahjuks või õnneks ei ole keegi vaevaks võtnud neid uudiseid avaldada. Et staarihakatise ponnistused tühja ei jookseks, otsustasime avaldada väikese valiku tema saadetud pressiteadetest (tekstid muutmata kujul).


06. 09. 2008. Arnold Oksmaa päevitab solaariumis alasti
Skandaalne poplaulja Arnold Oksmaa (29) teatas, et talle meeldib solaariumis alasti päevitada, sest nii tunneb ta ennast palju mugavamalt.
"Ma olen suur päikesefänn, aga kahjuks pean leppima solaariumitega kui ilmad jahenevad," lausus Arnold.
 
Mitmed kuulsad inimesed on ulatanud Arnoldile abikäe, et teoks saaks tema teine tulemine ehk comeback uuel aastal, kuid kaarte Arnold ei avanud: "See saab olema eriline hetk minu elus".
 
Täna saabub Arnold Soomest, et väisata festivali "Tele 2 Go Live 2008" .


27. 08. 2008. Geifännid muutsid Oksmaa internetis naiseks

"Eesti meeleheitel kaks geipoissi levitavad internetis laulja Arnold Oksmaa (29) uut väljanägemist, ning seekord soovivad nad lauljat naisena näha" seisab e-kirjas saadetud läkituses.
 
Arnold Oksmaale on geipoisid teada, ning ei tea miks ta nende huviorbiidis on? "Pole ma neile midagi paha teinud, kuid ega see pilt meeldiv pole, huuled ja nina on jubedad," lisab Arnold meediale.
 
Soomes elav laulja tegeleb innukalt laulmise ja promotööga, et 2009. aastast oma tegevuses aktiivsem olla. Plaanid on suurejoonelised, kuid nende täitumine on iseasi, iga asi omal ajal.
 
Täitub ju tuleval aastal lauljal 30 eluaastat, ning juubelituur vajab ettevalmistamist ning hetkel käib Soomes uute laulude otsimine, sest pillimehed juba leitud.

 

06. 08. 2008. Oksmaa juubeli erikülaline on Liis Lass
Aasta pärast 17. augustil oma 30. eluaasta täitumist tähistav laulja Arnold Oksmaa valis oma esindusega välja peo erikülalise, ning selleks on Eesti seltskonnadaam Liis Lass.
 
Laulja naiskandidaatide hulka kuulusid veel Vändra Aveli, Liis Tappo Treial ja loomulikult Anu Saagim.
 
Laulja esindus on saatnud vastavad e-kirjad Liis Lassile, kus palutakse ka tema nägemust suure juubelipeo korraldamisest ja meediaga suhtlemisest.
 
Laulja juubelit tähistatakse kolmes Eesti suurimas linnas esinemiste ja peotralliga, kus ei puudu ka teised lauljaga koostööd teinud seltskonnatähed.
Samuti saate internetis vaadata ja kommenteerida Arnold Oksmaa laulu "Butterfly", mis tehtud Soomes jaanipäeva esinemisel erapeol.
Video klipp asub populaarses internetikeskkonnas YouTube kontol Oksmaamusic www.youtube.com/watch?v=yP5jqFXGrUQ

 

 09. 07. 2008. Oksmaa ihaldab nii Liis Lassi kui Liis Tappot
Skandaalne popartist Arnold Oksmaa (28), kes hetkel oma puhkust kodumaal veedab, tunnistas, et talle meeldivad nii Liis Lass kui Liis Tappo Treial, ning vanemad naised on talle alati sära silma toonud. Kui neist kahest naisest peaks keegi üksi jääma, siis ma kandideeriks Liisi laululinnuks.
Popplaulja on Eesti päikese all šokolaadipoisiks päevitunud ning veetis kuuma nädala Maidla järve ääres.
Laupäeval väisab poplaulja aga Antsla Laululava "Summerland 2008" festivali, seekord mitte esineja, vaid lauljatar Ane esinemist.

 

30. 04. 2008. Arnold Oksmaa lahkus jäädavalt Eestist
Eesti Siseministeerium ja Kodakondsus Migratsiooniamet said ametliku noodi et meediatäht Arnold Oksmaa (28) elab Soome pealinnas Helsingis ning jääb sinna jäädavalt.
Arnold on ajanud korda oma ametlikud paberid ametiasutustega ning tal on hea töökoht eliitrestoranis Helsingis.
 
Helsingis elav Arnold Oksmaa treenib oma juba paar kuud oma lihaseid Solana Fitnessi nimelises jõusaalis ning tahab juba sel suvel välja näha nagu Arnold Schwarzenegger ja osaleb sebtembris "Soome otsib superstaari" konkursil.
 
Laulja esitleb tänavu suvel ka oma uut elulooraamatut "Esikaanepoisi imeline lugu" ning osaleb kahe Soome näitsikuga suve suurimal festivalil “Õllesummer 2008".
 
Hiljuti väisas nooruke poptäht Pärnu Kuursaali kus ta andis kahevaatelise popshow ning oli ääretult tänulik meeldiva kodupubliku eest, kes teda vaatama oli tulnud.
 

09. 04. 2008. Arnold Oksmaa jahib Soome kuulsat stripparit
Reedel jõuab Pärnu kuursaali Galliano hot shot’i tuur, mille erikülalisena astub lavalaudadele skandaalne Arnold Oksmaa.
Soome pealinnas Helsingis karaokebaaris kelnerina töötav Oksmaa (28) teavitas oma pressiteates, et see on eriline eluhetk, et ta saab taas üle pika aja kodumaal esineda. 
Laulja andis teada ka avalikkusele oma tulevikuplaanidest. Suvel esitleb Eestis Arnold oma uut elulooraamatut "Esikaanepoisi imeline lugu".
Sebtembris alustab Soomes taas "Idols" ehk "Soome otsib superstaari" kuhu Arnold kandideerib, ja suurem rahvapidu saab olema Arnoldi 30. juubelituur aasta pärast.
 
Hetkel on Arnold soojendanud suhteid sarja "Big Brotheri" Kadi Kaljulaga, kes on pärit Pärnumaalt ja tutvunud telefoniteel Soome kollase pressi lemmiku Johanna Tukiaineniga, kuid Arnold loodab et saab Johannale Eestist kaasa viia sooloplaadi autogrammiga, sest nii telefonivestluses sai lubatud, lisab Arnold Oksmaa.
 
Kahjuks seekord Kadi ja Johanna Eestimaa poole ei tule, neiud on esinemas oma kavaga Soomes, täpsustasid neiud Arnoldile. Arnold Oksmaa esitab laulud live etteastes, jagab autogramme ja kingitusi, ning laulab tänasele sünnipäevalapsele Anu Saagimile reedel "Miljon Helepunast Roosi"!


01.02.2008 Vändra Aveli ei tahtnud Oksmaa naiseks saada?
Eesti Pammy - Vändra Aveli saatis laulja Arnold Oksmaale läkituse tema Rate.ee kasutajakonto postkasti et ei soovinud saada Arnold Oksmaa naiseks, kui laulja oli säärase pakkumise teinud paar päeva tagasi.
 
Arnold kinnitas avalikkusele, et kus tema pidi teadma et Avelil mees on? teadsin ainult et ta on saadaval.... kinnitas Arnold.
Aveliga on suhelnud laulja juba nädalaid tema Rate.ee ja Orkut.com konto vahendusel.
 
Laulja ei eita, et soovib hakata Aveli Abeli isiklikuks autobiograafiks, kuid enne on vaja maha istuda ja teemat arutada. Arnoldil on ilmunud Eestis kaks raamatut, ning uus "Esikaanepoisi imeline lugu" ilmumisel.


24.01.2008 Arnold Oksmaa kartis "Superstaari" staatust.
Omal ajal Eesti meediastaariks tituleeritud showmees Arnold Oksmaa (28) kartis sel hooajal "Eesti otsib superstaari" tiitlile kandideerida, viimasel minutil lasi laulja oma ankeedi tyhistada. Nimelt tuli lauljale lavanärv sisse ning kartis telekaamerate ette astuda. Laulja kavatseb siiski Eestis lähiajal kontserte anda, ning oma uut välimust esitleda.
 
Arnold: Ma olen oma häälega vokaalselt head trenni teinud ning muskleid punnitanud nagu "Kolmas Arnold" Ameerikas.
Arnold kinnitas et tema hea söber laulja Joel Fr. Steinfeldt kutsus e-posti teel ta uude koju visiidile, eks ma pean minema.

18. 05. 2007. Oksmaa kaotas Eestisse mobiili
Kodumaa muld jalge alt ja elu nautiv poplaulja Arnold Oksmaa kaotas eelmise nädala raju peoga Eestis oma mobiili ning ka seal sees oleva sim-kaardi ligi 350 Eesti avaliku elu tegelase numbriga.
Euroopasse kolinud popplaulja Arnold Oksmaa on asunud siluma oma lauljakarjääri ning kavatseb osaleda Soome "Idols" konkursil sebtembris, lisas laulja esindaja oma läkituses Eesti meediale.
 
Raju pidu toimus väidetavalt ööklubis Terrarium eelmisel reedel.
 
Euroopasse kolimisega on Arnold treeninud ennast tippvormi ning ta tunneb ennast hästi.
Vabal ajal laulab ta Porvoo järve ääres klassikalisi hitte, ning valmistub ka kunagi taas Eestit väisama.