Reklaam sulgub sekundi pärast

ÄRRITUNUD OMNIVA klient: täielik košmaar, mis seal toimub

Buduaarile saatis kirja lugeja, kes on viimased poolteist aastat olnud Omniva klient ja seda sugugi mitte vabatahtlikult - välismaalt pakke tellides tulevad tema pakid kõik kohale just läbi Omniva. Kristi sõnul on see, mis Omnivas toimub, aga täielik õudusunenägu ning viimased kuu-kaks on olnud kõige hullemad.

Loe Kristi kirja allpool:

Kui välismaalt tuleb pakk Eestisse vahel isegi paari päevaga, siis võiks ju loota, et sa saad selle paki üsnagi kiirelt ka kätte. Aga siis juhtub mis? Omniva sorteerimiskeskus on see, mis juhtub! See õudne Omniva sorteerimiskeskus, mis nagu must auk imeb pakid endasse ja siis hakkab neid ükshaaval suvalistel hetkedel välja sülitama. Mõne paki neelab alla ka, kes teab...

Viimastel nädalatel nad lihtsalt ei suuda neid pakke sealt ära sorteerida ja elukohajärgsesse postkontorisse toimetada. Ma ei saa aru, kuidas on võimalik, et pakid istuvad vahel isegi kaks nädalat sorteerimiskeskuses enne kui need postkontorisse saadetakse ja ma pean lihtsalt istuma ja ootama nagu lollakas. Ameerikast Eestisse tuleb ka viie päevaga ära! Ja siis Eestis sees ei suudeta pakki liigutada mitu nädalat... 

Mulle tuli tähitud pakk Eestisse, nägin tracking numbri järgi ära, et 25. november oli juba kohal, aga Omnivasse helistades öeldi, et oodake sõnumit. Ma helistasin sinna novembri viimasel päeval - olgu öeldud, et tähitud pakki ei tohi minu teada küll nädal aega kinni hoida sorteerimiskeskuses! Lihtsaadetised venivad jah, aga tähitud pakki ei tohi venitada ja Omniva teeb seda. Oma tähitud paki sain kusjuures sama päeva õhtul kätte - 30. novembril siis ja ma olen täiesti veendunud, et see tulenes asjaolust, et ma neile helistasin ja küsisin paki kohta. Siis nad ilmselt otsisid selle välja ja toimetasid postkontorisse. Aga kui sa ise ei helista ja ei uuri oma paki kohta, siis kes teab, kui kaua seal osad pakid kinni istuvad.

Omniva postkontorites on tõesti väga meeldivad inimesed tööl ja ma saan aru, et neil on suur pinge peal. Sorteerimiskeskus on see õudusunenägu ja nüüd, kui nad seda veel kolima hakkasid, siis muutus olukord košmaarseks. 

Ma ausalt ei jaksa seda Omniva sorteerimiskeskust ära kiruda.

Buduaarile Kristilt!