Reklaam sulgub sekundi pärast

Artjom Savitski üllatab sel aastal mitme uue singliga! Kuula uut lugu!

Saates “Eesti otsib superstaari” 2011. aastal tublile teisele kohale tulnud Artjom Savitski armastab muusikat, selle nimel vaeva nägemist ning perekeskset koosolemist, kuhu kuulub kindlasti ka tema tüdruksõber. Noormees tunnistab, et saates osalemine iseenesest andis talle palju juurde, kuid et saavutada edu ka päris maailmas - selleks tuleb ise vaeva näha. Muusiku elu pole üldse nii kerge, kui see avalikkusele näida võib, konkurents on suur, igaüks peab iga päev andma endast parima ja rohkem veel. Buduaar uuris, mida ootab armastatud laulja aastalt 2012.

Saates “Eesti otsib superstaari” 2011. aastal tublile teisele kohale tulnud Artjom Savitski armastab muusikat, selle nimel vaeva nägemist ning perekeskset koosolemist, kuhu kuulub kindlasti ka tema tüdruksõber. Noormees tunnistab, et saates osalemine andis talle palju juurde, kuid et saavutada edu ka päris maailmas - selleks tuleb ise vaeva näha. Muusiku elu pole üldse nii kerge, kui see avalikkusele näida võib, konkurents on suur, igaüks peab iga päev andma endast parima ja rohkem veel. Buduaar uuris, mida ootab armastatud laulja aastalt 2012.

“Uueks aastaks lubadusi ma anda ei julge, muusikaga tegelen kindlasti edasi ning uusi lugusid on oodata mitmeid. Aga õppisin aastalt 2011, et muusika-maailm pole üldse nii kullakarva, kui väliselt paista võib, päris muusiku elu algas minu jaoks alles peale saadet “Eesti otsib superstaari”, kindlasti oli saates osalemisest äärmiselt palju kasu, sest selleta ei teaks Eestis keegi, kes ma olen,” ütleb Artjom, et muusiku elu tähendab tegelikult palju tööd.

“Aastavahetusel võtsin hetkeks aja maha, et olla koos oma pere ja tüdruksõbraga, meele tegi eriti heaks just lumi, mis aasta viimasel päeval maha tuli,” leiab Artjom, et õnneks pole vaja muud kui lähedasi enda ümber.

“Parimaks jõulukingiks oli aga võimalus veeta 24. detsember oma pere ja sugulastega, viimaseid näen kiire elutempo tõttu tõesti liiga harva,” lisab Artjom. “Tuleviku kohta oskan öelda vaid seda, et kõigepealt tahaks Eesti rahva südame võita oma loominguga, kui see õnnestuks, siis edasi ma rohkem küll midagi loota veel ei julge,” jääb Artjom oma tulevikusoovide-lootustega tagasihoidlikuks.

Kuula allpool ka Artjomi uut laulu "Ainus Soov"!
Karin Karu