Reklaam sulgub sekundi pärast

Asjad, mida võisid sel aastal valesti teha

 

Taas hakkab üks aasta lõpule jõudma ning tuleb teha kokkuvõtteid ja seda ikka selleks, et olla uuel aastal veel paremad. Nii kaua kuni maailm jätkab pöörlemist jätkavad inimesed ka vigade tegemist ja see on paratamatu. Kuid vead võivad olla äärmiselt vajalikud, et luua omale täiuslik tulevik.

 

Taas hakkab üks aasta lõpule jõudma ning tuleb teha kokkuvõtteid ja seda ikka selleks, et olla uuel aastal veel paremad. Nii kaua kuni maailm jätkab pöörlemist, jätkavad inimesed ka vigade tegemist ja see on paratamatu. Kuid vead võivad olla äärmiselt vajalikult, et luua omale täiuslik tulevik.

 

1. Sa ei julgenud võtta riske

Elu see tähendab riskide võtmist iga hetk, iga päev. Isegi hommikune ülestõusmine võib olla risk, rääkimata sinu päevategemistest. Ole riskivalmis ja sa näed, milline on sinu tõeline potentsiaal ja mida elul sulle pakkuda on.

2. Tegid seda, mida teised sinult ootasid

Elu on liiga lühike, et kulutada kogu oma aeg teiste inimeste õnnelikukuks tegemisele. Tee vaid selliseid otsuseid, mis muudavad sind ennast õnnelikuks, sest vaid sina tead, mis on sulle parim. Ükskõik kui palju sa teistega ka ei jaga, ei saa nad iial teada, mida sina tunned ega tea, mis on just sinule parim. Alati ja ALATI kuula südamehäält ja käitu nii nagu sina õigeks pead.

3. Sa lasid stessil endast võitu saada

Ära keskendu sellele halvale asjale, mis sinu päeva ära rikkus. Ära raiska oma aega negatiivsete mõtete ja tunnetega. Kui tunned, et stess hakkab segama sinu elu, siis ütle: "Ma saan sellest üle. Mul tuleb vaid välja mõelda kuidas elada oma elu postiivselt ja õnnelikuna!". Lase kõigel halval minna, sest sa ei saa seda nagunii kontrollida.

4. Sa loodad, et maailm on täiuslik

Sageli kujutame maailma ette palju ilusama ja helgemana kui see tegelikult on ning kui juhtub, et puutume kokku temaga nii nagu ta on, siis pettume. Me muutume iseenda suurimateks vaenlasteks, kui arvame teisiti. Ära oota endalt, teistelt ega maailmalt perfektsust. Niipea kui loobud kõiges ideaalne olemast, näed, et õnn on sind tegelikult koguaeg ümbritsenud.

5. Sa ei pühendanud piisavalt ega endale

Isegi kui oled koos teistega, oled sa iseendale ikkagi kõige olulisem. Millise inimesega tahaksid sina tänaval kohtuda? Millist inimest sa tahaksid oma peegelpildist näha? Sul on kohustus olla see inimene, kes sa ise olla tahad!

6. Lootsid, et teed vähem vigu

Sa ei ole vaba enne, kui lubad endal teha vigu. Vabasta end, proovi uusi asju ja õpi end vabalt väljendama. Sa pead olema piisavalt julge, et teha vigu, sest pettumus ja haiget saamine näitavad sulle sageli kätte õige tee... Kõik head otsused põhinevad elukogemustel ning elukogemus tugineb õppetundidel ja tehtud vigadel. 

7. Sa ei hinnanud väikseid asju enda ümber

Hingerahu, armastus ja õnn leiavad sinuni tee siis, kui oled ise hooliv, tänulik ja avatud südamega. Ole tänulik kõige eest, mis sul on ning oska näha väikeste asjade ilu enda ümber. Kõik, mis sulle on antud, on kingitus, mille eest tuleb osata olla tänulik.

 

 

allikas: Marcandagel.com

 

 

Triin Tisler