Reklaam sulgub sekundi pärast

Asjad, millest peaksid hoolima – juba täna!

Elu, see ei ole muud kui riskide võtmine. Elu, see on võimalus olla veidi hullumeelne, kuulata oma südant ja mitte mõelda üle igat detaili ja seda, mida keegi teine sinust arvab. Ennekõike on elu miski, mis väärib, et armastaksid iseend ja seda, mis sul on.

Elu, see ei ole muud kui riskide võtmine. Elu, see on võimalus olla veidi hullumeelne, kuulata oma südant ja mitte mõelda üle igat detaili ja seda, mida keegi teine sinust arvab. Ennekõike on elu miski, mis väärib, et armastaksid iseend ja seda, mis sul on.

Asjad, millest peaksid hoolima juba täna:

 

Hooli oma õnnest. On oluline, kui oskad teisi õnnelikuks teha, kuid veel olulisem on osata iseend õnnelikuks teha. Sinu vajadused on need, mis tegelikult loevad. Pea meeles, et on võimalik hoolitseda iseenda õnne eest ja samal ajal aidata ka teisi. Kui ise oled õnnelik, siis oskad sa ka teisi enda ümber paremini aidata.

 

Hooli oma eesmärkidest ja unistustest. Kui sa tahad teada, kus asub sinu süda, siis pane tähele, kuhu eksib sinu mõte, kui unistad. Kõige olulisem on see, mida sina ise oluliseks pead, teiste arvamus ja suunitlused on teisejärgulised.

 

Hooli oma ajast ja sellest, kuidas sa seda kulutad. Homset ei pruugi tulla, vähemalt mitte meile kõigile. Seepärast kuluta oma aega targasti ja võta ka puhkehetki, et olla tänulik.

 

Hooli oma mõtetest. Mida sa mõtled, kui oled üksi? Kas sellest, kui kaugele oled jõundud, või sellest, kui kaugele sa veel peaksid jõudma? Oma tugevustest või nõrkustest? Parimatest asjadest, mis võiksid tulla, või halvimast, mis võiks juhtuda? Pane tähele, mida sa mõtled, sest mõtetel on suur jõud. Võimalik, et selleks, et saavutada rohkem, jõuda kaugemale, leida armastus ja õnn, pole vaja sul teha muud, kui muuta oma mõtteviisi.

 

Hooli sellest, kuidas sa end kohtled. Sinu kõige tähtsam suhe on suhe sinu endaga. Millal oli viimane kord, kui keegi sulle ütles, et armastab sind sellisena, nagu sa oled? Millal viimati keegi sind kiitis, öeldes, et tegid tublit tööd? Millal viimati olid see Sina, kes end kiitis? See, kuidas sa kohtled iseend, määrab suuresti seda, kuidas teised sind kohtlevad. Sa pead armastama iseend ja siis armastavad teised ka sind.

 

Hooli sellest, kuidas sind koheldakse. Vali inimesi enda ümber hoolikalt. Üksiolek ei ole kunagi valusam kui halb suhe. Elu on liiga lühike, et raisata seda inimestele, kes sulle haiget teevad ja sind end halvasti tundma panevad. Hoia neid, kes sind hästi kohtlevad, ja eemaldu neist, kes seda ei tee.

 

 Hooli sellest, kuidas kohtled teisi. Ela nii, et kui inimesed sinu ümber mõtlevad heale inimesele, siis mõtlevad nad sinule. Rõõmusta nende võitude üle ja toeta neid kurvas. Mida jagad, selle saad ka tagasi. Varem või hiljem tulevad need inimesed sinu juurde ja tähistavad sinu võite ja toetavad sind, kui sina seda vajad.

 

Hooli oma tervisest. Treeni end selleks, et olla vormis, mitte peenike. Söö, et toita oma keha. Hea tervis annab energiat, vastupidavust ja jõudu püüelda oma eesmärkide ja unistuste poole. Pea meeles: Sinu tervis on sinu elu - ära lase tal minna!


Hooli oma haridusest ja hinge harimisest.  Sa ei ole enam see, kes sa olid eelmisel aastal ja ka järgmisel ei ole sa see, kes oled sa täna. Kuid pea meeles, see, kui sa õpid, ei tähenda seda, et sa arened.  Sa arened siis, kuid oskad õpitut rakendada ja muutusi ellu viia.

 

Hooli sellest, mida oskad sina. Ära mõtle sellele, mida teised sinust paremini oskavad. Keskendu vaid oma rekordite püstitamisele. Edu on võitlus vaid sinu ja sinu enda vahel. Mida iganes sa ka teed, ära lase alla oma latti selle pärast, et keegi ei vaevu oma standardeid tõstma.

 

Hooli sellest, mis sul on olemas. Õpi hindama asju, mis sul on, enne kui aeg sunnib sind hindama asju, mis sul olid. Ärka igal hommikul ja ole tänulik selle eest, mis sul olemas on. Enne kui kadestad teisi, mõtle, mis on sinul olemas, mida teised võiksid kadestada.

 

Hooli hetkest nimega "elu". Elu koosneb hetkedest. Kõik hetked, olgu need siis head või halvad, on viinud sind siia, kus sa praegu oled. Ja see on hindamatu väärtusega. See on hetk sinu elust. Ära maga seda maha!

allikas: marcandangel.com

 

Triin Tisler