Reklaam sulgub sekundi pärast

ASTRIDI LUGU: ma pole mitte kunagi orgasmi saanud!

Lääne kultuur on antud hetkel väga orgasmiskeskne ja orgasmi peetakse seksuaalse naudingu tipuks. Inimesed, kes pole mitte kunagi orgasmi kogenud, võivad ennast tunda pettununa ning nende partnerid tunda ebamugavust. Buduaarile saatis oma loo 25aastane Astrid, kes julges tunnistada, et pole mitte kunagi suurt O-d saanud.

"Olin 18aastane, kui esimest korda vahekorras olin. Tegu oli minu poiss-sõbraga. Ta ei olnud esimesel korral väga tähelepanelik ning ei innustunud eelmängust. Tookord arvasin ma, et selline peabki seks olema. See ei tundunud mitte millegi erilisena."

Astridi poiss-sõpra jäi aga vaevama asjaolu, et noor naine orgasmi ei saanud. Ta proovis kõike, et ka naine seksi naudiks ja orgasmi saaks. Nad isegi riidlesid selle üle. "Korra proovisime igasuguseid erinevaid asendeid. Ta küsis, kas olen lähedal. Raputasin vaikselt pead. Nägin ta näost, et ta on väga pettunud. Ühtäkki ta lihtsalt lõpetas ja mina nutsin hiljem."

Kuigi Astrid pole kunagi orgasmi saanud, on ta seksuaalselt aktiivne.

"Minu kogemused on üsna meeldivad olnud, kuid seksi ajal tunnen ma ikkagi, et midagi tähtsat on puudu. Nagu igale naisele, nii meeldib ka mulle, et mind tahetakse ja mul on hea meel, kui mu partner seksi naudib. Võin öelda, et naudin seksi omal moel, ehkki mitte nii nagu teised."

Astrid on pea kõikide oma poiss-sõprade eest varjanud, et ta orgasmi ei saa. Naine on regulaarselt teeselnud erutust ja haripunkti ning ei tunne ennast seetõttu halvasti. Tema viimane suhe lõppes aga just sellel põhjusel.

"Mulle hakkas tunduma, et olen justkui katki kuskilt. Poiss-sõber ütles, et ükski tema endine tüdruk pole sarnase probleemi käes kannatanud. Orgasmi saamise surve muutis mind voodis enesest liiga teadlikuks ning ma ei suutnud lõdvestuda ja seksi nautida."

Korra on Astrid ligi 30 minutit olnud orgasmi saamisele väga lähedal, kuid haripunkti siiski ei saabunud. Ta tundis end küll hästi, kuid see oli ka kõik. Naine on õppinud seksi muudmoodi nautima ja ta kirjeldab, et tal on väga hea seksuaalelu. Vaid ühiskonna orgasmikesksus tekitab talle pahameelt.

"Meestel on raske mõista ja aru saada, et tahan ja naudin seksi, mis siis, et ma lõpus orgasmi ei saa."

Buduaarile Astrid