Reklaam sulgub sekundi pärast

ASTROLOOG PALJASTAB: kuidas sünnikuu su voodielu mõjutab?

Oled romantiline, seiklushimuline või hoopis häbelik? Kui tunned huvi horoskoopide vastu, oled ilmselgelt jõudnud juurelda ka selle üle, kas taevakaart kuidagi su intiimelu mõjutab või mitte. Astroloog Suzie Kerr Wright pani kirja, kuidas sünnikuu su seksuaalelu mõjutab, vahendab ajakiri Woman`s Daily. 

Jaanuar

Jaanuaris sündinud soovivad voodis kogu aeguusi asju proovida. Eriti kirglik seks oleks sul märtsikuus sündinud inimesega. Kui kellegi vastu huvi tunned, oled väga sihikindel. 

Veebruar

Kirglik ja seiklushimuline. Kas kõlab sinu moodi? Veebruarikuus sündinud on seiklushimulised ka voodis. Sul on elu suhtes kirglik asend. Oled natuke vaba hing: sa ei kiindu inimestesse ja asjadesse alati läbi tunnete.

Märts

Märtsis sündinud naudivad seksi täiel rinnal. Seks tähendab sulle tugevaid tundeid, sügavat emotsionaalset suhet ja sidet seksipartneriga. Pühendad ennast meeledi partnerile ja seksi vaimne pool on sinu jaoks väga oluline. 

Aprill

Aprillis sündinud on väga iseseisvad. Kui sa aga kellessegi armud, annad kogu oma südame. Seks sinuga on väga kirglik ja intensiivne, sest Marsi planeet mõjutab sind palju. Su kirg on väga suur, kuid võid inimestest kergesti tüdineda. 

Mai

Mais sündinud hindavad sensuaalset ja mugavat seksi. Igasugune tegutsemine, nagu näiteks penetreerimine, on su lemmik. Kõige meelsamini armatsed satiinlinade vahel või kaunilt sisustatud toas. 

Juuni

Juunis sündinud on teadmishimulised. Soovid järele proovida kõikvõimalikud asendid, mida sa tead. Hea meelega harrastad ka dirty talki - näiteks võib sulle meele järele olla telefoniseks. 

Juuli

Juulis sündinud ei seksi, kellega tahes. Tahad sekssuhtelt turvatunnet ja emotsionaalset sidet. Kui leiad sobiva partneri, hoiad temast küünte ja hammastega kinni. Eriti naudid, kui saad partnerile naudingut valmistada. 

August

Sinus on kaks tugevat poolt: ühest küljest oled isekas, teisalt väga lahke. Seksi suhtes tähendab see seda, et soovid partnerile naudingut pakkuda. Teisest küljest soovid ise kõike kontrollida ning teha algatuse. Sulle meeldib tähelepanu keskpunktis olla. 

September

Septembris sündinud on oma tunnete poolest kirglikud, kuid sekspartnerite suhtes valivad. Sa pole nõus seksiga pelgalt seksi enda pärast. Kui sul on inimese vastu tugevad tunded, lased voolul end täielikult kaasa viia. 

Oktoober

Oktoobris sündinud jumaldavad romantikat. Enne kui midagi üldse juhtuma hakkab, oled oma peas kõik romantilised stseenid juba läbi mänginud. Sa ei taha siiski romantilises suhtes või romantikas kiirustada. Oled rohkem romantik, kui kirglik. 

November

Novembris sündinute jaoks on seks väga oluline. Soovid kõike ilma piirideta järele proovida. Sinu tunded on teinekord erakordsed: pühendud oma partnerile täielikult ja soovid, et ka tema ainult sulle kuuluks. 

Detsember

Detsembris sündinud on voodis väga loovad. Flirtimine, rollimängud ja seksikad lood on sinu jaoks loodud. Sa ei jaksa seksi liiga sügavale tasemele viia ning inimene, kes otsib emotsionaalset sidet, ei saa sinuga alati ühendust. Sinuga on voodis alati lõbus.