Reklaam sulgub sekundi pärast

ASTROLOOG TRIIN TOBBER: mis ootab ees 2018. aastal sündivaid lapsi?

Astroloog Triin Tobber on Austraalias ja Inglismaal astroloogilist nõustamist õppinud oma ala ekspert. Ta on astroloogiaga tegelenud alates 1995. aastast ning kirjutanud raamatu "Sünnikaardi saladused." 2002. aastast alates on Triin koostanud sünnikaarte ja tulevikuprognoose ka paljudele Buduaari lugejatele ning tema teenuseid saab tellida ka Buduaari kaudu. Palusime Triinul vaadata, mis ootab ees neid lapsi, kes sünnivad 2018. aastal.

"Astroloogia põhjal saab öelda, et viimase poole aasta jooksul ja ka järgmisel aastal sündivad lapsed on juba omandanud oskuse arvestada grupi huvidega ja jääda võimalikult objektiivseks. Seda on nad tulnud meile ka demonstreerima, kuid samas on nende enda õppetunniks ellu natuke mängulisemalt suhtuda ja mitte olla nii mõistuspärane. Kõik loovad tegevused aitaksid just eriti nendel lastel leida midagi, mis neile veidike isiklikku aupaistet tooks ja harjutaks neid tähelepanuga. Uhkus oma saavutuste üle aitab neid arengus edasi. 

Kui otsida mingit siduvat tegurit, siis võiks 2018. aastal sündinud lapsi ühendada julgus jääda iseendaks ja olla originaalne. Isegi kui see teisi ahhetama paneb. Traditsioonid ei pruugi neile eriti korda minna. Samas on nad valmis tegema asju mitte omakasupüüdlikel eesmärkidel, vaid just ühiskondlikest huvidest lähtuvalt."