Reklaam sulgub sekundi pärast

Astroloog Triin Tobber: turbo-noorkuu 29. aprillil toob plahvatusohtliku energia!

Seda noorkuud võiks sel moel kutsuda küll, sest tegemist on päikesevarjutusega, mis on ka ühtlasi noorkuu, kuid palju kordi tugevam kui tavaline kuu loomise päev. 


Seda noorkuud võiks sel moel kutsuda küll, sest tegemist on päikesevarjutusega, mis on ka ühtlasi noorkuu, kuid palju kordi tugevam kui tavaline kuu loomise päev. 

Kahtlemata on see suurepärane aeg uuteks algusteks, aga kuna lähipäevad kipuvad olema pigem plahvatusohtliku energiaga, siis võib-olla tasuks uute algustega paar päeva oodata. Päikesevarjutuse jõud on nii võimas, et paneb kõik protsessid kiiremini kulgema, toob päevavalgele varjatud teemad ja tekitab tunde, et miski ei ole sinu kontrolli all. Just ettearvamatute tagajärgede pärast oleks hea veidi oodata. 

Päikesevarjutus leiab aset Sõnnis ja seega toob päevakorda teemad, mis on seotud enesehinnangu ja materiaalse turvatundega. Oled sa lähtunud teiste värtushinnangutest ja oma vajadused kõrvale heitnud? Mida sa enda juures väärtustad? Kas asjad, millest kinni hoiad, ikka tõepoolest pakuvad sulle ihaldatud kindlustunnet või on see hoopis võltskindlus ja tegelikult oleksid tugev ka ilma nendeta? Need küsimused võivad esile kerkida nii eraelus kui töösuhetes, suve planeerides või kevadise kodukorrastuse ajal. 

Sõnni päikesevarjutus annab hea hoo sisse algusetele, mis on seotud ilu ja mugavuse loomisega, meeleliste naudingutega, hea söögi ja joogiga ning otse loomulikult materiaalse kindlustunde tekitamisega ja püsiväärtuste loomisega. Nii et näpud mulda või peegli ette – ilu sinus ja sinu ümber ei paku vaid meelehead, vaid tõstab ka enesekindlust!

 

Kui soovid rohkem teada enda sünnikaardi kohta, siis lase Triin Tobberil koostada endale sünnikaart SIIN

-------------------------------------------------------------------------------

Buduaari astroloog Triin Tobber on Austraalias ja Inglismaal astroloogilist nõustamist õppinud oma ala ekspert. Loe lähemalt Triin Tobberist SIITKoos Buduaariga on Triin välja andnud raamatu "Sünnikaardi saladused", mida kindlasti soovitame, et paremini tundma õppida nii ennast kui ka oma lähedasi. Loe raamatust lähemalt SIIT.