Reklaam sulgub sekundi pärast

ASTROLOOGI ÄREV ENNUSTUS septembriks: suur muutus toimub

Kogu maailmas on hetkel ärevad ajad ning milleski ei saa enam kindel olla, sest muutused on viimasel ajal olnud üsnagi ootamatud ning seda paraku vaid negatiivsest aspektist vaadates. Astroloog Villu Põldma rääkis TV 3 uudistes planeetide seisust ja nende mõjudest terveks septembrikuuks.

Kogu maailmas on hetkel ärevad ajad ning milleski ei saa enam kindel olla, sest muutused on viimasel ajal olnud üsnagi ootamatud ning seda paraku vaid negatiivsest aspektist vaadates. Astroloog Villu Põldma rääkis TV3 uudistes planeetide seisust ja nende mõjust terveks septembrikuuks.

Astroloog Villu Põldma sõnul maailma poliitikas septembri esimeses pooles muudatusi ei tule. "Marss on paigast ära nihkunud ja ei ole enam Saturniga ühenduses, aga samal ajal Neptuun ja Saturn on ikka veel halvas aspektis ja kõik ilmastikunähtused jätkuvad endisel moel. Maavärinad, üleujutused, äikesetormid ja teisedki loodusõnnetused ei ole välistatud. Kogu maailma juhtkond ja eriti Euroopa juhtkond on praegu kriisiseisundis seoses majanduslike sündmuste ja migratsiooniprobleemidega. Lahinguid välistada ei saa," ütleb ta.

Muutus toimub aga septembri teises pooles ja seda, mida see muutus endast täpsemalt kujutab, pole veel teada. "18. septembrist alates võib tulla uuendus ja midagi septembris kindlasti muutub, hiljemalt toimub see kuu lõpus. Ilmselt on see positiivne," tõdeb astroloog.

Lootus on, et olukord võtab positiivsema suuna ja seda juba mõne nädala möödudes.