Reklaam sulgub sekundi pärast

AUS PIHTIMUS: “Mu kallimal on liiga suur riist!”

Kui täiskasvanutele mõeldud filmid kõrvale jätta, loodab pea iga naine salaja ka päriselus kunagi suurt peenist näha. Mida aga teha siis, kui selline olukord tulebki ette ja mehel on nii suur, et seks ei suju? Liiga suure peenisega on hädas ka Buduaarile kirja saatnud Juta. 

"Teil ilmus hiljuti lugu naisest, kes oli hädas oma mehe liiga väikese peenisega. Mul on aga just vastupidine mure  mu kallimal on nii suur, et seks temaga on naudingust kaugel. 

Oleme käinud kohtamas kuskil pool aastat ning olen sellest mehest tõsiselt huvitatud  ta näeb hea välja, on armas ja tark. Meil on üheskoos alati väga tore ning temaga on lihtne rääkida ning koos olla. 

Ma tõesti tahaksin temaga koos olla, aga siiani pole meievahelisest seksist midagi välja tulnud. Nimelt on tal uskumatult suur peenis. Oleme mõned korrad seksinud ning see on alati keeruline ja valus. Esiteks läheb juba nii palju aega, soojendamist ja libestit, et ta peenis mulle üldse sisse mahuks ning iga kord on mul valus ja tunne, et kohe rebenen sealt alt. Lisaks pole ta isegi tervet peenist sisse saanud, vaid seksib ainult otsaga. 

Kas see võib olla harjumuse küsimus, et mu tupp alles kohaneb temaga ning kui ära harjub, hakkab ka seks sujuma? Ma ei tahaks nii tobeda põhjuse pärast meie suhtest loobuda, aga paraku on seks suhtes väga oluline. 

Mul pole kunagi varem sarnast probleemi olnud. Kas võib asi olla selles, et meie värgid lihtsalt ei sobi kokku? Kui kellelegi on nippe või kogemusi, siis olen üks suur kõrv."

Buduaarile Juta (nimi muudetud)