Reklaam sulgub sekundi pärast

AUSTRAALIA RAVITSEJAD tervendavad inimesi nüüd ka haiglates

Lõuna-Austraalias asuvas Royal Adelaide nimelises haiglas on täna võimalik lisaks tavalisele arstiravile panna endale aeg kinni ka aborigeenidest ravitsejate juurde, kes väidetavalt teevad inimesi terveks oma kätega. Ngangkari tervendajad omavad teadmisi, mis on üle 60 000 aasta vanad.

Kaheksateist Ngangkari ravitsejat rajasid Anangu Ngangkari Tiutaky Aboriginal Corporation (ANTAC) nimelise korporatsiooni juba enam kui kaheksa aastat tagasi.

Grupeeringu juht Francesca Panzironi organiseerib haiglates käimist ning koostööd tavaarstidega. ANTAC'i eesmärgiks on anda ka teistele aborigeenidest ravitsejatele võimalus pakkuda oma oskusi ja seda tavameditsiini kõrval. Nimelt ei ole nende eesmärgiks tavameditsiini kõrvale lükata, vaid pigem olla toetavaks jõuks ning teha koostööd, et inimesi tõhusamalt ravida.

Tervendajad tunnetavad oma kätega ära, millises inimese kehaosas asub põletikukolle ehk siis haiguse kolle. Oma kätega suudavad nad väidetavalt eemaldada valu, blokeeringuid ning teisi probleeme, mis organismi kurnavad ja inimese haigeks on teinud.

Panzironi rõhutab, et tervendajate teenused ei saa asendada ega asenda arstiravi. Küll aga on võimalik arstiraviga koostöös inimest tõhusamalt terveks teha.

Allikas: abc.net.au