Reklaam sulgub sekundi pärast

B-TURUL KUULUTAMINE – see on imelihtne!

Tahaksid osta uusi riideid, ehteid või minna mõnele lahedale üritusele ning väike lisaraha kuluks marjaks ära? Või soovid hoopiski mõneks suuremaks ostuks rohkem raha kõrvale panna?

On aeg oma riidekapp või ehtelaegas raha teenima panna!

 

 

Kuidas?

  • Populaarne ostukeskkond B-Turg.ee on avatud 24/7 ning ootab uusi müüjaid-šoppajaid igal ajal. Kui sul veel Buduaaris kontot ei ole, siis saad selle mõne lihtsa liigutusega registreerida ning asudagi kuulutusi üles laadima. 
  • Kõigepealt peaksid end Buduaaris autentima, et meie teaksime, kes sinu kasutajanime taga tegutseb. See on lihtne - järgi lihtsalt juhiseid ja toimeta vastavalt.
  • Seejärel tuleb müüki pandavad esemed üles pildistada. Jälgi, et pildid oleksid piisavalt selged ja ilusad - nii on sul lihtsam oma asjad maha müüa.
  • Kui pildid on olemas, saad asuda kuulutust üles laadima. Leia B-Turult kuulutuse lisamise nupp ning täida ära vajalik ankeet müüdava asja kohta. Vaid paar klõpsu ja sinu kuulutus ongi aktiivne!
  • Hoia oma Buduaari kontol silma peal - kui keegi soovib sinu asju osta, kirjutavad nad sulle tõenäoliselt teate B-Turu postkasti. 
  • Kui sobiv ostja on leitud, leppige kokku asja üleandmine ja raha tasumine. Kindlasti veendu, et oled raha kätte saanud, enne kui tellimust postitama hakkad.

Miks?

Kuna B-Turgu külastab päevas enam kui 30 000 kasutajat, on sul hea võimalus oma asjad maha müüa. See, mis sinu jaoks tundub juba igav ja kantud, võib kellelegi teisele suurepäraseks leiuks osutuda. Lisaks müügist teenitud rahale saad ka riidekappi ruumi juurde, et asemele uusi ilusaid hilpe soetada.


Mis veel?

Kui oled kuulutused üles riputanud, on sul võimalus need kaustadesse koondada, esile tõsta ja sõpradega jagada. Teinekord ei peagi ostjaid väga kaugelt otsima. 

 

Kohtumiseni B-turul!