Reklaam sulgub sekundi pärast

„B-TURULT OSTSIN!” ehk Buduaari naiste parimad leiud B- turult!

Mõista, mõista, kust sa saaksid šopata Eesti disaini mõnekümne euro eest, saada hinnalise talvemantli kümne euroga, disainerisaapad peaaegu 90% allahindlusega ning lapsele peokleidi 2 € eest? Ah, arvad, et sellist kohta pole olemas? On küll. Tegemist on Eesti suurima ostukeskkonnaga Buduaari turg, kus on üleval üle viiesaja tuhande müügikuulutuse.

Mõista, mõista, kust sa saaksid šopata Eesti disaini mõnekümne euro eest, saada hinnalise talvemantli kümne euroga, disainerisaapad peaaegu 90% allahindlusega ning lapsele peokleidi 2 € eest? Ah, arvad, et sellist kohta pole olemas? On küll. Tegemist on Eesti suurima ostukeskkonnaga Buduaari turg, kus on üleval üle viiesaja tuhande müügikuulutuse.

Kuna kontoris muutusid aina sagedasemaks küsimused: „Oo, kui lahe! Kust sa selle said?” ja  vastused stiilis: „Ah, ma B-turult ostin!”, siis ei jäänudki meil muud üle kui oma toimetuse suurepäraseid leide ka teile tutvustada. Sinu ees on Buduaari naiste superleiud Buduaari turult!

Marge Tava, Buduaari tegevjuht

Ma olen ostnud palju asju nii LIVE turult kui ka internetiturult ning olen ise ka aktiivne müüja. LIVE turult olen ostnud rohkem kallimaid brändiasju, internetist, kus ei saa hästi kvaliteeti kontrollida, olen ostnud rohkem kasutatud lasteasju – viimati ostsin pojale jalgratta. Ühtegi suuremat pettumust pole mul kummagi puhul kunagi olnud, küll aga on mõnikord nii, et ostad mingi kasutatud asja, kannad ühe korra ja müüd järgmisel turul maha, sest hind oli väga hea või võib-olla see asi ei sobinudki. Mis kergelt tuleb, see kergelt läheb!

Gucci käekott – ostsin paar aastat tagasi Buduaari LIVE turult Triin Sommeri käest. Tegemist on originaalkotiga, mille eest maksin 50 €.

Max Mara nahkjakk – ostsin viimaselt Buduaari LIVE turult, maksis 65 €.

Pruun vintage pintsak – ostsin eelmisel aastal Tartu turult, maksis 25 €.

Liu Jo pluus - ostsin B-turult, hind 18 €.

 

 

Krista Maldur, Buduaari reklaamijuht

2013. aasta Buduaari turult ostsin selle Capponi & Perani musta kostüümi ilusate siniste Swarowski kristallidega taskute äärtes ning nööpidel. Itaallased juba oskavad nii disainida, et andes vajaliku asjakohasuse ehete, topi ja jalanõude lisamisega, sobib kostüüm nii kontorisse kui ka pidulikul õhtusöögil kandmiseks. Hind 100 €.

Teine tore ost on olnud Escada kott, mille vahva disainilisa on võtmeke. Ostsin selle paar aastat tagasi Buduaari LIVE turult ja hind vist oli 40 €. Selleaastaselt turult ostsin 10 € eest Swarowski kristallidega kõrvarõngad. 

 

Keit Laisaar, Buduaar Teen tegevtoimetaja

Otsisin arvutile mõnusat ja tugevat kotti ning ostsin selle B-turult ühelt eraisikult ja maksis 5 €.  Tegelikult ei olegi see arvutikott, aga sobib mu arvutile ideaalselt. Müüa oli armas ja vastas kiirelt ning jäin tellimusega rahule. Praegu on hästi popid sellised koomiksi stiilis asjad, seepärast püüdiski see armas kott mu tähelepanu.

Lillelise seeliku ostsin ma Tartu turult mingist e-poest (enam ei mäleta), mis maksis vist 15 €. Mäletan ainult, et väga sõbralik müüja oli. Hästi ilus ja rõõmus seelik, mida saab nii suvel kui ka külmemal perioodil mustade sukkade ja saabastega kanda. Tartu turult olen tegelikult hästi palju armsaid asju saanud, seal on alati hästi mõnus olla ja hea fiiling.

Diana Kurvese jakk. Ostsin selle imekauni jaki Buduaari Tallinna LIVE turult. See jäi mulle silma VIP-shopingu ajal toimunud moeshow’lt. Tegelikult jäi see paljudele silma, sest pärast show’d tormasid kõik Diana platsi juurde tema imelisi jakke ostma. Alguses kartsin, et see maksab mega palju, kuid õnneks olid hinnad vägagi sõbralikud. Disainerijaki eest 60 € maksta on ikka väga hea diil. See on mu täielik lemmikjakk ja iga kord, kui see seljas, saan häid komplimente. 

Kuna LIVE turul olen iga kord kohal, siis ei möödu ühtki turgu, ilma et mõnd ostu poleks teinud. Samas ei möödu ühtki turgu ka ilma, et poleks mõnd oma asja maha müünud. 

B-turul meeldib mulle vahel ka niisama šopata, lihtsalt surfan ringi, et mida ägedat seal pakutakse. Samuti siis, kui mul on kiirelt midagi vaja ja poodidesse pole aega minna. Hinnad on ka seal paremad kui poes ja leidub hoopis teistsuguseid asju. 

 

Greta-Maria Klaasmaa, Buduaari reklaamijuht

Minu armsamad ostud Buduaari turult on SNÖ kõrvarõngad ja Pretty Womani mantel. SNÖ kuldsed kõrvarõngad ostsin sel sügisel Buduaari LIVE turult. Kõik nende ehted olid seal müügil 20%-lise soodustusega ja valik oli nii silmipimestavalt kaunis, et ei suutnud nendest kuidagi mööda kõndida ilma midagi ostmata.

Suure kraega beež mantel jäi mulle silma B-turul. Seda müüs Pretty Woman ja hind oli tal 40 €. Eks see krae oligi põhjus, miks mul äkki nii väga seda mantlit vaja oli. Kuidagi eriliselt hakkas mulle see natuke pidulikuna tunduv mantel meeldima.

 

Marget Haug, Buduaari turundusjuht

Kuna ma juba töö asjus käin tihti nii internetis B-turul kui ka kaks korda aastas toimuval LIVE turul, siis jääb mulle igasuguseid asju silma ja sageli lõppevad need ostudega. Põhiliselt on need olnud ehted, turul on müügil paar mu lemmikbrändi ja ma ei pea neid käes hoidma veendumaks, et need on kvaliteetsed. Mõnikord lähen B-turule ka kindla sooviga, näiteks on lastele midagi konkreetset vaja. Viimane kord oli vaja pidulikke musti nahkkingi pojale ja need ma ka sain, olid paar korda kantud ja maksid 5 €. 

Pruun narmastega kott. Selle koti leidsin poolteist aastat tagasi Tallinna Buduaari LIVE turult ja ta hakkas mulle kohe meeldima. Hind ei olnud ka kallis, 10 € eest ostsin kohe ära. Kõrvalt letist sain 8 €-ga kotiga sobivad Geoxi kingad, aga need olen ma tänaseks täitsa läbi kandnud. Päevajuht Ženja Fokin kiitis mu ostud heaks ja mul oli nii hea meel, sest tal on hea maitse. See kott sobib igale poole ja ma kannan seda siis, kui ei ole midagi selga panna, sest see kott on aksessuaari eest. Ma käiksin sellega hea meelega ka tööl, aga kahjuks ei mahu mu arvuti sinna ära.

Rohelise kiviga kõrvarõngad. Ma jumaldan rohelist värvi ja rohelised ehted on mu nõrkus. Neid kõrvarõngaid nägin ma Buduaari LIVE turul Tartus ühel müügilaual juba enne seda, kui turg üldse avati. Kuigi toimus alles suur kaupade lahtipakkimine, oli müüja väga lahke, nii et broneerisin need endale ja läksin ostsin hiljem ära, maksid 10 €. Kuna igas päevas peab olema killuke glamuuri, siis ei hoia ma neid kapis luku taga, vaid käin nendega ka argipäeval.

 

Kai Teras, Buduaari finantsjuht

Selle ilusa sügismantli ostsin B-turult ja maksin selle eest vaid 10 €. Olen selle mantliga väga rahul. Buduaari turul vaatan ringi iga päev ja kohe, kui midagi silma hakkab, siis ostan selle ka ära. Teine tore ost on stiilne viltkübar, mida olin kaua poodidest otsinud, kuid polnud sobivat leidnud. Kübara eest tuli välja käia vaid 9 €.

 

 

Triin Tisler, Buduaari ajakirja tegevtoimetaja

Kohe, kui mul mingi konkreetse eseme järgi soov tekib, trükin B-turu otsingumootorisse sisse vastava sõna ja peaaegu alati olen lehelt lahkunud pakki ootama jäädes. Eesti disaini fännina olen just B-turult leidnud ülilahedate disainerite loomingut, sealhulgas peaaegu olematu hinnaga Helen Valk Varavini kõrvarõngad või Tallinn Dollsi pluusi ning ülivahvad pärlite ja Barbie kingadega kõrvarõngad.

Ühed minu lemmikud on Office Londoni täisnahast ja ülimugavad wedge’d, mille eest käisin taaskord välja vaid 10 €. Üks äge LIVE turu ost on ka erkrohelised kingad, mis oma ägeda disainiga jäid mulle kohe silma ning minuga 8 € eest koju kaasa tulid. Need pilgupüüdjad on käinud juba mitmetel pildistamistel ja üritustel.

Olen kümneid kordi B-turul oma asju müünud ja ostnud ning pole pidanud veel kordagi pettuma. Müüjad on olnud kõik äärmiselt sõbralikud ja toredad. Kõik emotsiooniostud saab samuti nii netis või LIVE turul taas rahaks teha. 

 

Karin Karu, Buduaar.ee tegevtoimetaja

Umbes kord kuus teen tiiru peale kehahooldustoodetele ja vahel piilun ka jalatsitevalikut. Eelmisel aastal sain 10 € eest väga vinged musta värvi seest soojad nahksaapad. Talveks ideaalsed. Ka paar pidulikku kleiti olen tellinud, kaks neist oli väga õnnestunud ost, kannan neid siiamaani suvel, kaks kleiti aga ei sobinud ning õnneks sain need tagasi saata ja sain ka raha tagasi. Kõik need kleidid tellisin ühe ja sama naise käest, teda võib usaldada, aga ega tema ei oska öelda, kas kleit sobib või ei. Kui on garantii, et saad vajadusel kauba tagastada ja raha tagasi, siis pole põhjust karta, tasub tellida.

Turult tahtsin endale huuleläiget osta. See Guerlaini huulepulk püüdis pilke, sest värv meeldis ja see jääb huultele ka nagu läige. Teadsin, et poes on need huulepulgad väga kallid ja olin neid ka proovinud. Seega, kui nägin, et Buduaari turult on võimalik poole odavamalt osta, siis kasutasin võimaluse ära. Olen väga rahul. Lisaboonuseks on huulepulgaga kaasnevad pisikesed peeglid, mistõttu kannangi seda iga päev endaga kaasas. Eraldi väikest peeglit polegi vaja. See oli igati kasulik ost.

 

Triin Eamets, Buduaari arendusjuht

Mina vaatan B-turul üsna sageli ringi ning seetõttu olen sealt ka päris palju ilusaid asju ostnud. Põhiliselt jäävad silma igasugused erilised kõrvarõngad – praktiliselt kõik mu lemmikehted on soetatud B-turult. Hinnad on varieerunud 2–15 €, olenevalt kõrvarõngaste materjalist ja keerukusest. Buduaari LIVE turult olen samuti päris mitmeid häid oste sooritanud. Senini üks parimaid leide on olnud mustad poolsaapad, millele „komistasin otsa” Stilago müügiboksis. Saapaid oli vaid korra kantud Riias moeshow catwalk’il ning anti mulle ära vaid 10 € eest. Poest uuena ostes oleks nende hind olnud kümme korda kallim. 

 

[gallery ids="2060515,2060521,2060530,2060538,2060545,2060552,2060561,2060568,2060576,2060584,2060592,2060600,2060606,2060612,2060619,2060626,2060631,2060639,2060647,2060655,2060662"]