Reklaam sulgub sekundi pärast

Baby Spice ja Ginger Spice kohtusid Londonis! Link fotodele!

Eile tabati olümpiapealinnas Londonis tulevasi kontserdiplaane arutamas kaks endist vürtsitüdrukut – Emma Bunton ja Geri Halliwell, vahendab The Daily Mail.

 

Eile tabati olümpiapealinnas Londonis tulevasi kontserdiplaane arutamas kaks endist vürtsitüdrukut – Emma Bunton ja Geri Halliwell, vahendab The Daily Mail.

Ülimenuka tüdrukutebändi Spice Girls'i taasühinemine Londoni Olümpiamängude lõputseremoonial on vaieldamatult üks oodatumaid ülesastumisi. Loetud päevad enne suur sündmust said olümpiapealinnas kokku kaks vürtsitüdrukut – Emma Bunton ja Geri Halliwell. 

Mõlemad naised nägid väga stiilsed välja, kandes rohelisi kleite ja kõrgeid kingi. Geril oli erkroheline suvekleit, mille pihaosa kaunistas peenike neetidega vöö. Emma seevastu oli valinud pikkade käistega tumerohelise kleidi, mida kaunistas valge krae. Baby Spice kandis ka suuri ümaraid päikeseprille ning nahatooni killer-kontsi.

Mõlemad naised olid taaskohtumise üles siiralt rõõmsad ning tervitasid teineteist südamliku kallistusega.

Sporty Spice Melanie C sõnul oleksid tüdrukud olnud väga solvunud, kui neid ei oleks kutsutud olümpiale. "Oleksime võtnud seda kui isiklikku rünnakut, sest meie oleme ju need, kelle muusikaga seostatakse Briti üheksakümnendaid. Me käisime Inglismaa lipuga kogu maailmas ja Geri kandis seda isegi oma kleidil!" rääkis Mel C.

Kuuldavasti tõmbab Geri selga oma kuulsa lipukleidi, mida ta kandis 1997. aastal Briti muusikaauhindade jagamisel, ka olümipa lõputseremoonial Londonis 12. augustil.

 

Vaata pilte Spice'ide südamlikust kohtumisest siit.

Buduaar.ee