Reklaam sulgub sekundi pärast

BBC DRAAMASARI “LAHKU”:ARMASTUSEST, hülgamisest ja perekonna haprusest

Telekanalil Sony Channel alustab uus kuueosaline BBC draamasari “Lahku,” mille keskmes on perekond Defoe säravad naised. Neid peetakse Londoni parimateks lahutusadvokaatideks.

Olukord muutub pingeliseks, kui vanim õde Hannah (põnevussarjast “Spioonid” tuntud Nicola Walker) perefirmast lahkub ja konkurendi juurde tööle asub ning seal endist silmarõõmu kohtab. Nagu sellest veel vähe oleks, ilmub pärast 30-aastast eemalolekut välja Hannah’i isa ning naised on sunnitud oma traagilise minevikuga silmitsi seisma. 

Pärast isa lahkumist kannatas enim Hannah, kes oli siis kõigest 12-aastane, kuid pidi ühtäkki käituma nagu täiskasvanu, korjama üles purunenud perekonna tükid, oma masenduses ema voodist välja aitama ning nooremad õed kooli ja lasteaeda viima. Nüüd on Hannah edukas karjääri- ja abielunaine, kellel on armas pere ja truu abikaasa. Pealtnäha paistab, et tal on olemas kõik, mida hing ihaldab, aga isa väljailmumine kisub vanad haavad taas lahti ja muidu korralik Hannah otsustab riskida kõigega, mis talle kallis on. Advokaadina on ta harjunud räpases lahutuste maailmas võitjana väljuma, aga olukord on hoopis keerulisem, kui kaalul on tema enda abielu ja perekond.

“Lahku” näitab elu kogu oma imelises segaduses. See on teravmeelne ja südamlik sari armastusest, hülgamisest ja perekonna haprusest. Sarja on kirjutanud BAFTA ja Emmy auhindadega pärjatud Abi Morgan.

Kuidas leida tasakaal karjääri ja eraelu vahel? Vaata sarja “Lahku” esimest osa reedel, 25. jaanuaril kell 22.00 telekanalil Sony Channel.