Reklaam sulgub sekundi pärast

BEEBILÕUST: “KINKISIN NAISELE bemmi ja sada roosi!”

Eesti skandaalseimaks paariks tituleeritud räppar Beebilõust, kodanikunimega Andrus Elbing, ja tema kallim, Kopli krahvinna ehk Ingrid Mänd, on nii mõnelgi korral oma omapärase huumorisoonega silma paistnud. Ka Beebilõusta hiljuti avaldatud foto võtab kõige tõsisema inimese kergelt muigama. 

Nimelt postitas Beebilõust oma Instagrami kontole foto, kus Ingrid nappides bikiinides poseerib. Kaunitaril on käes tagasihoidlik lillekimp ning tagataustal paistab Volkswageni sõiduauto. Pildi alla kirjutas räppar: "Kinkisin naisele bemmi ja sada roosi, nagu meil siin kombeks on". Ilmselgelt heidab Beebilõust aga hoopiski nalja nende kulul, kes oma naistele uhkeid kinke teevad ning siis neist sotsiaalmeediasse fotosid postitavad. Piisab ju teinekord ka lihtsast kimbust, põhiline, et see südamest tulnud on. 

Pilt kogus hetkega tuhandeid meeldimisi ning mitmeid kommentaare, kus Beebilõusta head huumorisoont kiidetakse. Samuti leidus neid, kes arvasid, et peale naise antud pildil midagi muud head polegi. Tuleb tõdeda, et Ingrid näeb kuumal kaadril tõepoolest vapustav välja ning on algavaks rannahooajaks igati valmis.