Reklaam sulgub sekundi pärast

BEEBILÕUST TEGI OMA pruudi kohta ootamatu paljastuse

Eesti skandaalseimaks paariks tituleeritud räppar Beebilõust, kodanikunimega Andrus Elbing, ja tema kallim, Kopli krahvinna ehk Ingrid Mänd, on nii mõnelgi korral oma omapärase huumorisoonega silma paistnud. Ka Beebilõusta hiljuti avaldatud Instagrami story paistab silma oma humoorikuse poolest. 

31. mai õhtul toimus Salme Kultuurikeskuses glamuurne Kroonika meelelahutusauhindade gala, kus selgitati välja Eesti rahva seas populaarseimad tele- ja raadiosaatejuhid, seriaalinäitlejad, saated ja teleseriaalid. Üritusele olid teiste seas kutsutud ka räppar Beebilõust oma jalustrabava kallima Ingridiga. 

Kui võiks arvata, et niivõrd uhkele peole tulevad külalised limusiinide või kallite autodega, siis Beebilõust koos kallimaga saabus peole mõnevõrra ootamatu transpordivahendiga. Nimelt postitas räppar oma Instagrami lehele story, kuhu kirjutas: "Tõin küll Bentley maja ette, aga Krahvinna tahtis ikka trammiga minna." 

Kuigi võiks eeldada, et kuulsus teinekord inimesi muudab, siis selle postituse põhjal võib arvata, et Ingridit pole tuntus kuidagi muutnud ning tema näol on kuulsusest hoolimata tegu täiesti lihtsa naisega, kellel kõlbab vajadusel ka trammiga sõita. Ilmselt tuli selline paljastus osadele räppari fännidele mõnevõrra ootamatult.