Reklaam sulgub sekundi pärast

BEEBILÕUSTA KALLIM LÜKKAS ümber kuulujutud vägivalla kohta

Eesti skandaalseimaks paariks tituleeritud räppar Beebilõust ehk Andrus Elbing ja tema kallim Ingrid Mänd on omavahel tuttavad olnud 3 aastat. Kaks kuud tagasi nägi ilmavalgust ka 25-aastase Ingridi ja 37-aastase Andruse esimene ühine järeltulija. 

Hiljutises Kroonikale antud intervjuus rääkis tumedapäine kaunitar, et tema kooselu Andrusega on tuline. "Emotsionaalsed nagu me oleme, keeme vahel täitsa üle, aga enam meie tülid üle käte ei lähe. Varem klaarisime tülisid ka kätega," tunnistas ta avameelselt. 

Nüüd aga selgus, et tegelikult polegi paar omavahel kätega tülisid lahendanud, vaid Kroonika ajakirjanik tegi intervjuud tehes vea. Nimelt postitas Ingrid oma Instagrami story`sse klõpsu, kuhu kirjutas, et tema pole sellist asja öelnud. 

Lisaks lisas ta ka kuvatõmmise ajakirjaniku vastusest. "Ma ise olin ka päris šokis hommikul, kui nägin uudise pealkirja. Lasin kohe veebis selle ära muuta. Uurisin mis värk on, kuidas see sisse sai ja selgus, et... Mina olin kirjutanud "läks üle käte," mis eesti keeles on sünonüüm "kätega tüli lahendamisele" ehk need tähendavad sama asja, lihtsalt üks on leebem sõnastus," selgitas ajakirjanik. 

"Õnneks artikli sisust siiski peegelduvad asjad ilusti ja ma loodan, et see väga pahameelt ei tekita," lisas ta. 

Ingrid kommenteerib kogu lugu ilmselge irooniaga. "Hea töö, Kroonika," kirjutas ta ajakirjanikule vastuseks.