Reklaam sulgub sekundi pärast

BEEBILÕUSTA PRUUT PALJASTAS, et talle on pakutud raha kasutatud aluspesu eest

Räppar Beebilõusta lapseootel kallim Ingrid Mänd külastas hiljuti Kanal2 telesaadet "Õhtu." Lisaks kõigele muule tuli juttu ka sotsiaalmeediast ja seal tegutsevatest nilbetest meestest. Ingrid tunnistas, et on ka ise erinevatelt noormeestelt kahtlaseid pakkumisi saanud. 

"Igasuguseid pakkumisi tuleb ja need tulevad tavaliselt meestelt. Sponsorluse pakkumised on tavalised, aga aja jooksul on igasuguseid asju tulnud," rääkis Ingrid, kes sel kevadel esmakordselt emaks saab. 

Näiteks on naisele pakutud raha kasutatud aluspesu eest. "Üks mees oli valmis maksma päris suuri summasid, et ta saaks mu jalgu nuusutada. Tal oli fetiš olnud ja ta oli juba pikemat aega sotsiaalmeedias mu jalgu jälginud," lisas ta ning avalikustas, et jutt käis kuskil 1000 eurost. "Ütlesin talle, et sa pead ikka kõvasti rohkem maksma, aga ta ütles, et tal pole nii palju raha, et oma fetiši eest välja käia.

Üldjuhul tulevad sellised pakkumised varikonto alt, aga see noormees oli täitsa oma konto ja nime alt. Ta tundus muidu enam-vähem normaalne olevat, aga oligi lihtsalt selline fetiš."