Reklaam sulgub sekundi pärast

BEEBILÕUSTA pruut paljastas tõe: miks ta käsi tegelikult kipsi pandi?

Septembrikuu teisel poolel ehk pisut enam kui kaks nädalat tagasi riputas Beebilõusta ehk Andrus Elbingu kallim Ingrid Mänd oma Instagrami story'sse kurvastava foto, kus tal on käsi kipsis. Pildi juurde lisas kaunitar kommentaariks: "Elu hellitab." Kuid mis Ingridi käega siis tegelikult juhtus?

Septembrikuu teisel poolel ehk pisut enam kui kaks nädalat tagasi riputas Beebilõusta ehk Andrus Elbingu kallim Ingrid Mänd oma Instagrami story'sse kurvastava foto, kus tal on käsi kipsis. Pildi juurde lisas kaunitar kommentaariks: "Elu hellitab". Kuid mis Ingridi käega siis tegelikult juhtus?

Ingrid tõdeb, et käsi on tal tõepoolest kipsis ja kokkuvõttes on kipsi kandmist lausa neli nädalat. "See on väga õnnetu õnnetus. Haarasin trepikäsipuust kuidagi vale nurga alt ja kukkusin nii, et väikese sõrme juurest on käes pisike luumurd ja et sõrmed ju liiguvad, siis tuli panna pool kätt kipsi," kommenteerib Ingrid.

Kipsis olek pole just kõige mugavam, kuid õnneks on Andrus Ingridile igati toeks. "Juukseid pesen ise ühe käega ja Andrus kammib mu juukseid. Pesema minnes tuleb kipsile kile peale tõmmata, et vesi sisse ei läheks, aga ühe korra ikka juhtus nii, et vesi pääses sisse ja siis pidin kipsi vahetama minema," kirjeldab Ingrid.

Õnneks on siiski tegu väikese murruga ning peagi eemaldatakse Ingridi käelt ka kips.