Reklaam sulgub sekundi pärast

BELINDA CARLISLE’I sünnipäev Eestis: mida kinkida staarile?

Oma 59. sünnipäevaks Eestisse saabuvat Belinda Carlisle'i on ootamas üllatus. Haapsalu linnapea Urmas Sukles kavatseb 19. augustil lossihoovis esinevale staarile kinkida mudaprotseduurid.

Vähimaidki vananemismärke eirava USA superstaari välimus on juba palju aastaid tekitanud pealkirju välismeedias. Tõepoolest, laulja näeb oma vanusest mitukümmend aastat noorem välja. 

"Võimalik, et Belinda Carlisle kasutab juba ammu tuntud raviomadustega Haapsalu muda, kuid siin saab ta seda ikka kõige paremal ja värskemal moel," leiab Haapsalu linnapea. "Loodan, et tal on oma tihedas graafikus aega, et külastada Fra Mare Thalasso SPA-d, et oma kink ära proovida," ütles Urmas Sukles. 

Belinda Carlisle külastab Eestit esmakordselt. 19. augusti kontserti Haapsalu Lossihoovis soojendab meie oma hitimeister Shanon. Samal päeval toimub Haapsalus ka tuntud Maitsete Promenaad, millel on esindatud Eesti parimad restoranid ja tänavatoidukohad. 

Lauludega "Heaven Is a Place on Earth", "Circle in the Sand" ja "La Luna" end popmuusika tippu laulnud Belinda Carlisle sai tuntuks juba 1970ndate lõpus ansambliga The Go-Go's, kuid saavutas ülemaailmse kuulsuse ülieduka soolokarjääriga alates 1980ndate keskpaigast.

Vaata all videoaknas Belinda hitti "La Luna"!