Reklaam sulgub sekundi pärast

BEYONCE JA JAY-Z eraelu saladus tuli ilmsiks

Superdiiva Beyonce ja tema abikaasa Jay-Z alustasid uut ühist maailmaturneed, mis kannab nime "On the run II". Paari tuuril näidatakse taustagraafikana aga alati ka koduvideosid nende perekonnast ja eraelust ning sel korral jõudsid avalikkuse ette seninägemata kaadrid abielutõotuste uuendamisest.

Superdiiva Beyonce ja tema abikaasa Jay-Z alustasid uut ühist maailmaturneed, mis kannab nime "On the Run II". Paari tuuril näidatakse taustagraafikana aga alati ka koduvideoid nende perekonnast ja eraelust ning sel korral jõudsid avalikkuse ette seninägemata kaadrid abielutõotuste uuendamisest.

Selle aasta aprillis tähistasid Beyonce ja Jay-Z oma kümnendat pulma-aastapäeva ning pole saladus, et nende suhtes on ette tulnud ka suuri kriise, mis oleks võinud lõppeda abielu purunemisega.

Jay-Z truudusetus pani paari suhte korralikult proovile, kuid abielunõustaja abil suudeti sellest kriisist ühiselt välja tulla ja nagu näha, siis täna on nende suhe tugevam kui eales varem.

Inglismaal, Cardiffi staadionil antud kontserdil näidatud taustakaadrid paljastasid, et Beyonce ja Jay-Z uuendasid oma abieluvannet. Paari seltsis olid ka nende aastased kaksikud Rumi ja Sir ning vanem tütar Blue Ivy.

Allikas: Dailymail