Reklaam sulgub sekundi pärast

Beyonce näitas Lohanile koha kätte

Beyonce tõstis Lindsay Lohani oma riietusruumist välja!

Lauljatar Beyonce esines eelmisel nädalavahetusel Singapuris F1 Rocks kontserdil ning nõudis endale suurimat riietumisruumi, mis neil pakkuda oli. Lindsay Lohan, kes oli õhtujuhiks ning esindas Briti telekanalit Channel 4, jäi pika näoga, kui ta suurt riietumisruumi ei saanud, kuigi ka tema oli sellele kandideerinud.


 

Beyonce tõstis Lindsay Lohani oma riietusruumist välja!

Lauljatar Beyonce esines eelmisel nädalavahetusel Singapuris F1 Rocks kontserdil ning nõudis endale suurimat riietumisruumi, mis korraldajatel pakkuda oli. Lindsay Lohan, kes oli õhtujuhiks ning esindas Briti telekanalit Channel 4, jäi pika näoga, kui tema seda ei saanud, kuigi oli sellele samuti kandideerinud.

"Olin veidi masenduses. See oli väga veider õhtu ning kõik olid nii agresiivsed ja tüütasid mind kogu aeg. Mulle tõesti ei meeldinud see, " räägib Lohan Daily Mirrorile.

See ei olnud aga ainus tüliõun. Lava taga oli äärmiselt palav ning inimesed minestasid üksteise järgi, aga Beyonce lasi kaasesinejatel higistada nagu väikestel põssadel  ning ei lubanud kellelgi oma konditsioneeri kasutada, justnagu see kuuluks ainult temale.  

 


Mirjam Simmer
Buduaar.ee toimetaja 

 

 

 

 

 

 

 

 

[gallery ids="1934245"]