Reklaam sulgub sekundi pärast

BIKIINIFITNESSI ABSOLUUT võitja Agne Kiviselg – kes on see hämmastav naine?

Bikiinifitness on väga karm ala, ent ühtlasi ka ääretult populaarne. 30-aastane imekaunis ja särav Agne Kiviselg on viimased viis aastat elanud fitnessi ja kehakultuuri taktis ning näinud tohutult palju vaeva, et jõuda oma unistusteni. Täna võib öelda, et Agne unistus on täitunud  27. aprillil toimunud Eesti karikavõistlustel kulturismis ja fitnessis võitis ta bikiinifitnessi absoluutkategooria.

Absoluutkategooria võit tähendab, et Agne on Eesti bikiinifitnessi naiste seast absoluutselt parim  tippude tipp, kui nii võib öelda.

Pärnust pärit Agne meenutab, kuidas ta üldse bikiinifitnessini jõudis. “See ala paelus mind algselt väga lihtsal ja veidi isegi naiivsel põhjusel bikiinifitnessi võistlejad olid oma kehalt ja välimuselt minu jaoks unelmate kehastused. Miks ütlen, et see põhjus oli naiivne? Sest mul puudus igasugune arusaam, taustateadmised ning eneseteadlikkus, kuidas taolised kehad on vormitud, milline raske töö ja vaev selle taga on! Need aastad, mil olen ise selle alaga tegelenud, on minus kasvatanud tõelise respekti iga fitnessi ja kulturismiga tegeleva sportlase suhtes. Kulturism on väga aeganõudev, ülimat pühendumist ning järjepidevust nõudev ala. See sport kasvatab sind sisemiselt nii palju. 

Tunnen uhkust olla fitnessiga tegelev sportlane, kuna teen midagi, mida igaüks ei tee (ei peagi loomulikult tegema!) ja läbi selle arendan oma keha, vaimu ja meelt. Bikiinifitness on ilus ala, lisaks treenitud kehale mängivad selles rolli graatsia, naiselik võlu ja see miski seletamatu, X-faktor.”

Kas absoluudi võit bikiinifitnessis tuli Agnele üllatusena? “Ma lähen igale võistlusele nii-öelda puhta lehena. Ma ei oota midagi, ma ei looda midagi kohtade mõttes. Minu fookus on ainult ja ainult sellel, et tol hetkel, seal võistlusel, seal laval, olen iseenda parim versioon. Klišeelik ütlus  oled iseenda suurim konkurent  peab paika. Eesti karikavõistlused ja meistrivõistlused on olnud kõikide nende aastate jooksul erilise tähendusega. Nende eel tekib sisse miski teistsugune pinge, ärevus. Ma ei oska seda selgitada, selles tundes oleks nagu ka üksjagu vastutust. Võita kodusel laval kodupubliku ees on kirjeldamatu tunne. Võita ka absoluuditiitel just Eestis on olnud minu unistus ja taganttõukav jõud. See hetk, kui absoluutse võitjana lavale astusin, oli minu jaoks väga emotsionaalne väga erinevates tahkudes,” meenutab Agne.

Kaunitar on uskumusel, et oma unistustest ei tohi kõva häälega rääkida, sest siis ei lähe need täide. See on Agne silmis niivõrd suur risk, et ta pigem hoiabki kõik unistused enda teada. Kuid seda ütleb ta küll: “Ma soovin, et minus põleksid kirg ja leek selle ala suhtes edasi täpselt nii nagu on siiani olnud. See ongi see jõud, mis paneb sind tegema kõike, et areneda ning saada veelgi paremaks.”

[gallery ids="2051451,2051453,2051455,2051457,2051459,2051461,2051463,2051464"]