Reklaam sulgub sekundi pärast

BIKIINIFITNESSIST KAISA ABNER: aitab sellest Instagrami prostitutsioonist

Bikiinifitnessist Kaisa Abner kuulub samuti nende hulka, keda peetakse sotsiaalmeedia suunamudijateks ehk siis teisisõnu influenceriteks. Ise ta nii ei arva - Kaisa sõnul on see, mis meie sotsiaalmeedia maastikul toimub, üks paras prostitutsioon ja ta ei taha sellega mingit pistmist teha.

Kaisal on Instagramis jälgijaid üle 9300 ja koostööpakkumisi tehakse naisele palju, kuid enamasti saadab ta kõik pikalt.

Miks keeldub Kaisa raha vastu võtmast, kui seda nii heldelt pakutakse? "Ma ei pea ennast influenceriks, see on sõimusõna minu meelest. Minu arvates on kogu see Instagrami platvorm juba kergelt selliseks prostitutsiooniks kätte ära läinud. Ma olen ka saanud selliseid pakkumisi, kus öeldakse, et me saadame sulle tasuta asju ja anname raha ja sina pead siis väga positiivselt reklaamima seda. Vot aga ei pea. Mina ei pea mitte midagi tegema. Ma ei ole selline Instagrami lits noh,"ütleb Kaisa konkreetselt välja, et ta pole nõus reklaamima asju, mis talle tegelikult üldse ei meeldi.

Tasuta asju on Kaisale tõepoolest saadetud ja muidugi on loodetud, et vastutasuks saadakse oma toodetele positiivset reklaami. Kuid selle asemel, et tasuta saadud tooteid kiita, on Kaisa avalikult välja öelnud ka seda, et tegemist on väga halva tootega, mida ta ise mitte kunagi ei ostaks. 

"Minu meelest on okei promoda neid asju, mis reaalselt meeldivad. Stay real inimesed,"soovitab Kaisa.