Reklaam sulgub sekundi pärast

BLOGIJA KETLYN ZOBIN toob Buduaari turule kuuma kraami

Juba sel nädalavahetusel leiab Saku Suurhallis aset suurejooneline ostupidu Buduaari turg LIVE. Lisaks paljudele firmadele ja eraisikutele leiab Buduaari staariturult ka hulgaliselt blogijaid ja säravaid Eesti kaunitare. Ühena neist tuleb oma garderoobi tuulutama ka imekaunis ilu- moe- ja elustiiliblogija Ketlyn Zobin, kes toob Buduaari turule müüki suurel hulgal vingeid esemeid.

Juba sel nädalavahetusel leiab Saku Suurhallis aset suurejooneline ostupidu Buduaari turg LIVE. Lisaks paljudele firmadele ja eraisikutele leiab Buduaari staariturult ka hulgaliselt blogijaid ja säravaid Eesti kaunitare. Ühena neist tuleb oma garderoobi tuulutama ka imekaunis ilu-, moe- ja elustiiliblogija Ketlyn Zobin, kes toob Buduaari turule müüki suurel hulgal vingeid esemeid.

Ketlyni Instagrami kontol on enam kui 43 000 jälgijat ning sisu poolest leiab tema kontolt tõeliselt palju stiilseid moe- ja iluteemalisi postitusi.

Ketlyni garderoob on aukartustäratavalt suur ning paljud esemed, mis sinna jõudnud on, pole kordagi kasutust leidnud. "Minu müüdavate asjade seas on väga palju riideid, mida on näha ka minu Instagrami kontol. Paljud riided on täiesti uued, kuid kahjuks ei ole leidnud kasutust. Kuna mul on kahju ilusaid riideid kappi seisma jätta, tulebki teha kevadpuhastus ning riietele uued omanikud leida. Müün ka riideid, mis on kasutatud, kuid väga heas korras," kommenteerib Ketlyn.

Riiete hinnad on aga soodsamast soodsamad. "Uute riiete hinnad on maksimaalselt 15 eurot. On vaid mõned üksikud tooted, mille maksumus on kõrgem. Kasutatud riiete maksumuseks on maksimaalselt 5 eurot."

Mõned pildid toodetest, mida Ketlyni müügiletist osta saab: