Reklaam sulgub sekundi pärast

BLOGIJA MALLUKAS: ikka tuleb keegi ja ütleb, et sa oled paks ja loll

Kanal 2 saates "Hommik!" käis külas tuntud blogija Mallukas ehk Mariann Treimann, kelle pere seiklused terve suve vältel ka teleekraanil jooksid ning seda sarjas "Malluka suvi". Mallukas tõdeb, et saates osalemine sobis talle igati, sest ta pole eriti suure privaatsuse vajadusega inimene.

Kanal 2 saates "Hommik!" käis külas tuntud blogija Mallukas ehk Mariann Treimann, kelle pere seiklused terve suve vältel ka teleekraanil jooksid ning seda sarjas "Malluka suvi". Mallukas tõdeb, et saates osalemine sobis talle igati, sest ta pole eriti suure privaatsusvajadusega inimene.

Mallukas ei tunne muret selle pärast, mida keegi teine temast arvab ning soovitab ka neil, kes soovivad blogimisega algust teha, arvestada asjaoluga, et kõigile sina ja sinu tegemised meeldima ei hakka. "Aga laias laastus, kellelegi ei meeldi keegi. Võtad ükskõik mis inimese, ikka leidub keegi, kes ütleb, et ta on paks, kole ja loll. Olgugi et see keegi võib vabast ajast kodutute jalgu pesta."

Mallukas rääkis saates ka seda, et oma blogi ei alustanud ta sugugi rahateenimise eesmärgil ning tol ajal tegelikult ei saanudki blogipidamise eest eriti raha. "Keegi ei kirjutanud blogi sellel eesmärgil. See oligi pigem selline päevikulaadne versioon."

Oma blogiga tegi Mallukas algust 14aastaselt ning kõik tema esimesed postitused on ikka veel alles. "Need postitused on kõik saadaval ja need on super piinlikud. Tegelikult on hea, et need alles on," nendib Mariann, öeldes, et kui tuleb aeg, mil tema enda tütred teismeikka jõuavad, siis kindlasti tuleb talle kasuks oma kunagiste postituste lugemine. "Kui nad kunagi on puberteedieas, siis saan ma seda lugeda ja mõelda endamisi, et see on ainult faas."