Reklaam sulgub sekundi pärast

BOOST YOURSELF – sinu uue energia ja sära saladus!

Smuutid on enamiku inimeste jaoks igapäevaseks tarbimiseks hea ja lihtne valik – need valmivad kiiresti ning on maitsvad ja toitvad. Mitte ükski teine toit ei suuda võistelda smuutide kahe peamise eelisega: toiteväärtus ja praktilisus. 

Smuutid on enamiku inimeste jaoks igapäevaseks tarbimiseks hea ja lihtne valik – need valmivad kiiresti ning on maitsvad ja toitvad. Mitte ükski teine toit ei suuda võistelda smuutide kahe peamise eelisega: toiteväärtus ja praktilisus. 

Smuutid on ülimalt tervislikud, täidavad väga hästi kõhtu ja sobivad asendama ükskõik millist toidukorda. Organismi puhastuskuur roheliste smuutidega on eriti tõhus koos Detox supertoitude seguga, mis annab smuutidele võimsalt tervistava ja puhastava väe.

Mis on Boost Yourself?

Boost Yourself on kahe tegusa mehe poolt asutatud ettevõte Saaremaal, mille eesmärgiks on näidata, et tervislik toitumine ei pea olema keeruline ega stressi tekitav, vaid see võib olla lihtsalt üks tervislik harjumus.

„Meie enda teadlikud toitumisharjumused on peale smuutide jooma hakkamist muutunud. Sven joob smuutisid neljandat aastat ja mina teist aastat,” räägib Teet. Meeste smuutidearmastusest kasvasid välja tootesarjad Balance, Detox ja Workout supertoitude segud. „Kuna me jõime smuutisid igapäevaselt, siis õppisime tundma ka toite, mis on vitamiinide-, mineraalide- või antioksüdantiderikkamad kui muud toidud ja sellest ka nimetus supertoidud. Selliseid supertoite on palju ka Eesti looduses, näiteks metsmustikas, jõhvikas, aroonia, astelpajumari, kibuvitsamari, kanepiseemned.”

Teet ja Sven soovivad smuutipisikuga nakatada kogu Eesti!

Balance, Detox ja Workout supertoitude segus kasutatakse 16 erinevat supertoitu Eestist ja maailmast.

Boost Yourself Detox puhastuskuuri katsetas Buduaari ajakirja tegevtoimetaja Triin Tisler:

Kevadväsimusega võideldes ja pikisilmi suve oodates tuli mõte endale uus väljakutse esitada – proovida Boost Yourself Detox supertoitude segu. Olin selle kohta eelnevalt mitmelt healt sõbralt ainult kiidusõnu kuulnud. Võtsin eesmärgiks teha kolm päeva kestva Detox programmi koos roheliste smuutidega, juues iga päev kolm smuutit (avastasin endale uue lemmiku – pirni-, spinati- ja laimismuuti), taimeteesid ning rohkelt vett. Juba esimese päeva õhtul oli tunne väga hea, energiat jagus ning ma ei pannudki tähele, et pole päeva jooksul midagi söönud. Teise päeva õhtul tekkis juba isu korraliku õhtusöögi järele, aga selle vastu aitas kiire jooksuring ning varajane magamaminek. Kolmandal päeval ehk kuuri lõppedes oli enesetunne 100% teine kui enne väljakutse algust: väsimus oli kadunud, energiat oli rohkem, nahk oli säravam, peas hulgaliselt uusi ideid ning lisaks näitas kaal 3,5 kg vähem! Soovitan kõigile, kes tahavad oma kehale ja ilule väikest restart’i, et säravana suvele vastu minna!

Miks vajab organism puhastuskuuri?

- Sul on vähe energiat, pidev väsimus
- Laialivalguvad mõtted, keskendumisraskused
- Pidev (magusa)isu
- Raske kaalust alla võtta
- Tumedad silmaalused
- Kehv uni
- Ootamatud peavalud
- Nahaprobleemid (lööve, allergilised reaktsioonid)
- Halb seedimine, puhitused

Lisainfo: Facebookist või boost.ee