Reklaam sulgub sekundi pärast

BRAD PITT JA ANGELINA JOLIE, palju õnne teile!

Eelmisel aastal suure skandaaliga lahku läinud Brad Pitt ja Angelina Jolie on taaskord suutnud leida ühise keele ning tundub, et nende jaoks ei ole kõik veel sugugi läbi. Seda, kas neist kunagi veel paar saab, on raske uskuda, ent see ei välista seda, et nad koos äri ei võiks teha. 

Eelmisel aastal suure skandaaliga lahku läinud Brad Pitt ja Angelina Jolie on taas kord suutnud leida ühise keele ning tundub, et nende jaoks ei ole kõik veel sugugi läbi. Seda, kas neist kunagi veel paar saab, on raske uskuda, ent see ei välista seda, et nad koos äri ei võiks teha. 

Nimelt omavad nad Prantsusmaal luksuslikku mõisa, mille juurde kuulub suure ulatusega viinamarjaistandus ning see on neile taganud üsnagi korraliku veiniäri. Kui veel mõni aeg tagasi oli õhus küsimus, kas nad jätkavad ühiselt mõisaäriga või mitte, siis nüüd on kindel, et äri jätkub ja mitte ainult - hetkel on käsil ettevõtluse laiendamine.

Angelina ja Bradi viinamarjaistandusest pärit vein Mirval Provence on tõsine müügiartikkel ning nüüd on neil käsil uus plaan - kvaliteetse oliiviõli tootmine. Mõis, mille väärtuseks hinnatakse enam kui 60 miljonit dollarit, hoomab endas nüüdseks ka märkimisväärset oliivipuudeistandust ja tänase seisuga on toodetud juba 10 000 pudelit oliiviõli.

Lisaks suurematele Euroopa riikidele on seda täna võimalik osta ka näiteks Austraaliast.

Ühine äri õitseb ning Brad ja Angelina suudavad omavahel taas läbi saada, mis on tõeliselt hea uudis arvestades seda, et neil on kuus last, kes kõik vajavad mõlemat vanemat.

Allikas: Vanity Fair