Reklaam sulgub sekundi pärast

BRAUN NUTIKATE SEADMETE ABIL suveks valmis!

Ees on suvehooaeg pidude ja rannaeluga ning kõigeks selleks ette valmistavate tundidega spordisaalis. Peale kuudepikkust pükste kandmist võib oma keha paljastamine olla aga tõeline väljakutse. Salongihoolduste aegade kokkuleppimine ja nende mahutamine oma niigi tihedasse ajagraafikusse ei ole tihti lihtsalt võimalik. Braun pakub nutikaid abivahendeid, mis on alati valmis kasutamiseks, kui sul parasjagu aega on.

Braun Silk-épil 9 – mitte ainult karvaeemalduseks

Silk-épil 9. seeria epilaatorite omanikud saavad nautida lausa spaatasemel hooldust ning seda kodust lahkumata.

Silk-épil 9 Wet&Dry eemaldab isegi liivaterasuurused karvakesed – sääred on siledad kuni neli nädalat! Uus SensoSmart tehnoloogia aitab epileerida optimaalse survega, nii et sa ei kahjusta liiga kõvasti surudes nahka.

 

Peale talve on vaja surnud naharakud eemaldada.Silk-épil 9 SkinSpa abil saab nahka puhastada ja koorida. Selleks on  komplektis kaks erineva tugevusega koorimisharja, samuti massaažiotsik. Kaasas on ka lisaotsikud raseerimiseks ja trimmimiseks.

 

Braun Silk-Expert IPL – eemaldab karvad püsivalt

IPL-seade ehk rahvakeeli fotoepilaator eemaldab püsivalt silmaga nähtavad karvad. Seda võib ohutult kasutada kodustes tingimustes ja selle maksumus on murdosa salongiprotseduuride hinnast. Braun Silk-Expert on praegu müügil olevaist seadmeist kõige kiirema IPL-tehnoloogiaga. 

 

 

 

 

Eri nahatoonide puhul tuleb kasutada erineva tugevusega valgusenergiat, et mõjutada melaniini, mis sisaldub karvanääpsus, mitte nahas. Silk-Expert IPL-seade on ainus omataoline, millel on nutikas sensor, mis hindab enne iga välgatust nahatooni ja reguleerib selle järgi valguse tugevust. Nii jõuab nahani sobiva tugevusega valgus ning on tagatud tõhus ja ohutu hooldus. 

Garantii

Just praegu on õige aeg leida uus lahendus karvaeemalduseks, sest kõigile selles artiklis tutvustatud Braun ilutoodetele kehtib “Rahulolu garanteeritud” või “Raha tagasi” garantii. Proovi toodet 60 päeva vältel ja kui see mingil põhjusel sinu ootustele ei vasta, saad raha tagasi. Lisainfot garantii kohta küsi müügikohtadest. 

 

Võta osa Braun mängust ja võida uuendusliku Sensosmart  tehnoloogiaga Braun epilaator! 

Braun ilutooted on müügil parimates kauplustes. Võrdle hindu siit: www.euronics.eewww.klick.eewww.hansapost.eewww.expert.eewww.kaubamaja.eewww.onoff.ee

facebook.com/brauneesti