Reklaam sulgub sekundi pärast

BRAVUURITAR ANU SAAGIM nimetas ilusaid Eesti naisi aksessuaarideks

Bravuuritar Anu Saagim külastas eile telesaadet "Nädalalõpp Kanal 2-ga". Saatejuhid Margna ja Jõekalda võtsid šampuse ja koogiga stuudiosse saabunud Anu vastu kaitsekostüümides. "Mis toredad spermatosoidid," kilkas Anu mehi nähes. 

Saagim üritas mehi rahustada, et ta oskab šampanjat ka niimoodi avada, et mitte midagi ei juhtu, kuid hetk hiljem tasusid meeste kaitsekostüümid end siiski ära. Nimelt jäid nad ohtra šampanjasaju alla. "Mulle jäi ka natuke," sõnas Anu ja valas ülejäänud šampuse klaasidesse.

Saatejuhid uurisid, et kas Anu pidutsemisest ära ei väsi. "Pidutsemine on minu töö. Ma teen seda, mida ma kõige paremini oskan ehk käin peost pittu ja vaatan inimesi," vastas bravuuritar. 

Ühtlasi tunnistas Saagim, et ta tahtis juba väikese tüdrukuna kuulsaks staariks või diivaks saada. "Ma ise mõtlen, et kui olin pisike tüdruk ja vaatasin televiisorist neid suuri staare, siis ma tegelikult mõtlesin, et tahaksin ise nende asemel olla. Mul erilisi andeid ei olnud - laulda ma ei osanud, näitlemine oleks mul ehk isegi välja tulnud. 

Eestis on ju nii palju ilusaid naisi. Mis nendest saanud on? Nad on aksessuaarid. Ma ise mõtlen nüüd tagantjärele, et ma tahtsin saada kuulsaks, aga tegelikult ma ju olengi selleks saanud, oskamata mitte midagi. Kuidas see võimalik on? Mul ei ole ju erilisi andeid."

Seepeale lohutab Margna, et Anus on karismat ja seda ei saa õppida. 

Vaata saadet siit