Reklaam sulgub sekundi pärast

BRIGITA MURUTAR AVALDAS, milline elu lapsega tegelikult välja näeb

Lauljatar Brigita Murutar ja kitarrist Paul Neitsov naudivad üheskoos juba mõnda aega lapsevanema rolli ning peres kasvab imearmas pisitütar. Tütreke nägi ilmavalgust eelmise aasta sügisel ning sai endale nimeks Loore. 

Kui enne emaks saamist postitas Brigita sotsiaalmeediasse pilte enda tegemistest, siis peale seda, kui Loore tema ja Pauli ellu saabus, on fookuses pikem pisibeebi ning kõik, mis seotud lapsevanemaks olemisega. On see ju ka täiesti mõistetav - lapsevanemate elu tiirleb suures osas ümber lapse.

Oma hiljutises Instagrami story's rääkis naine lähemalt, kuidas elu lapsega tegelikult välja näeb ning kas see on raske või mitte. "Mingitel päevadel on elu lapsega väga raske - kui sa ei ole üldse magada saanud või midagi sellist. Aga üldiselt elu lapsega on lihtsalt hästi teistmoodi. Ütleme nii, et sinu ego saab trimmitud," selgitas naine sotsiaalmeediasse postitatud videol. 

"Kõige suurem muutus on see, et elu ei tiirle enam ümber sinu, vaid suhteliselt ümber lapse. Enamasti pole oluline see, mida sina tahad, vaid mis tuju su lapsel on ja mida laps tahab," lisas ta.