Reklaam sulgub sekundi pärast

BRIGITA MURUTAR HAKKAS BLOGIJAKS: “Kõige suuremad saladused jõuavad ikka esimesena meediasse!”

Nooruke muusik ja raadiohääl Brigita Murutar otsustas 40. rasedusnädala täitumisel alustada oma isikliku beebiblogi pidamist.

Brigita soovib jagada ja kirjutada üles enda mõtteid, eesmärgiga oma sõpru beebijuttudega vähem "koormata". "Sellepärast mõtlesin ma tegelikult juba ammu hakata aeg-ajalt blogipostitusi kirjutama - selleks, et jagada oma mõtteid ja mitte uputada oma lähikondlasi pideva lapselalina (minu suust kostuva) tulvavee alla. Lisaks sellele on kindlasti antud hetkel Eestis päris palju noori emmesid või peatselt emmedeks saavaid neiusid, kes võivad minu tunnete või kogetuga samastuda ja minuga koos seda põnevat, lummavat ja üdini heas mõttes halvavat teekonda käia," kirjutas ta oma blogis.

Esimesest blogipostitusest selgub ka huvitav tõsiasi, et enne, kui Brigita vanavanemad rasedusest teada said, oli uudis juba mitmele meediaväljaandele teada. "Nimelt jõudis uudis minu rasedusest mingi valemiga kiiremini meediani kui vanavanemateni - sel hetkel, kui olin alles esimest või teist kuud rase, helistasid mulle mitmed meediaväljaanded, soovisid õnne ja küsisid kommentaare, umbes et mis tunne on??!!??! :). Ma sain tegelikult päris korraliku šoki, sest ma ei mõstnud, kust kohast saab selline uudis, mida teadis tol hetkel vaid käputäis lähikondlasi, jõuda ülehelikiirusel täpselt sinna, kuhu ta ei oleks tohtinud veel mitu kuud jõuda."

20-aastane Brigita ootab kitarristist kihlatu Paul Neitsoviga paari esimest last.

Jälgi Brigita beebiblogi siit