Reklaam sulgub sekundi pärast

BRIGITTE SUSANNE HUNDI EMA tegi tütre kohta avameelse paljastuse

Brigitte Susanne Hundi videoblogis on seekord külas neiu enda ema, kes vastab vaatajate küsimustele. Muuhulgas rääkis ema sellest, kas tal on Brigitte käitumise pärast vahel häbi ka, ning kunagisest lootusest, et Brigittest saaks arst.

Brigitte ema Reet muigab, et ta oli üsnagi keeruline laps - kindlasti mitte klassikaline laps. "Brigitte oli metsik, väga põhimõttekindel. Teda oli raske raamidesse panna või suunata. Brigitte ei olnud klassikaline laps, tal oli kõige kohta eriarvamus," ütleb ema. 

Brigitte ema tõdeb, et ta ei tunne häbi oma tütre tegude üle ja teda ei häiri ka see, et ta niivõrd avameelne oma sõnavõttudes on.

"Ma ei ole sind kunagi selliseks tüdrukuks kasvatanud, kes ei julgeks öelda seda, mida ta tahab,"nendib Reet.

Tegelikult soovis Brigitte ema kunagi, et tema tütrest saaks arst ja ta usubki ka täna, et tütar oleks selle ameti ilma raskusteta selgeks saanud. "Arstidel on vaja südant, et sa suudaksid hoolida. Seda sa oleks suutnud ja sul oleks olnud ka nii palju tarkust, et seda ametit õppida,"ütleb ema Brigittele täna ning lisab veel, et ta sai üsna peagi aru, et Brigittest arsti ei saa, vaid pigem hoopis näitleja.