Reklaam sulgub sekundi pärast

EEMALDAME VÕLTSILU: selline on Brigitte Susanne Hunt ilma meigita

Kui paljusid kodumaised staare oleme me harjunud nägema ilma meigita? Enamasti tundub kõik üdini glamuurne ning justkui täiuslik, ent tegelikkuses on ka nemad täpselt samasugused naised nagu iga teine. Näitlejatar Brigitte Susanne Hunt, keda peetakse Grete Kleini rivaaliks, näitas, milline tema ilma meigita välja näeb.

Kui paljusid kodumaiseid staare oleme me harjunud nägema ilma meigita? Enamasti tundub kõik üdini glamuurne ning justkui täiuslik, ent tegelikkuses on ka nemad täpselt samasugused naised nagu iga teine. Näitlejatar Brigitte Susanne Hunt, keda peetakse Grete Kleini rivaaliks, näitas, milline tema ilma meigita välja näeb.

Brigitte, keda enamik meist tunneb seriaalist "Doktor Silva", postitab tihtipeale oma Instagrami kontole kauneid fotosid, kus ta kannab meiki, kuid mõni aeg tagasi jõudis Facebooki avarustesse hoopis teistsugune pilt.

Tegelikult lausa kaks fotot: esimesel on Brigitte ilma meigita ning teisel meigiga, millega oleme harjunudki teda nägema.

Kahtlemata näeb Brigitte ka ilma meigita hea välja ning mis veel - ta näeb loomulik välja. Kuid muidugi kaunistab professionaalne meik igat naist ja erandiks ka pole ka Brigitte.

Vaata postitust Facebookis siin