Reklaam sulgub sekundi pärast

BRIGITTE SUSANNE HUNT avalikustas, millal ta abielluda kavatseb

Power Hit Radio saatejuht ja TV3 blogija Brigitte Susanne Hunt on tuntud oma ekstravagantse käitumise ning avameelsete ütluste poolest. Eraelu on naine aga pigem meedia eest varjatuna hoidnud ning ka uut kallimat ei soovinud ta pikka aega avalikkusele näidata. Weekend Festivalil võttis armastus aga Brigitte üle võimu ning ta tutvustas kõikidele oma uut silmarõõmu, kelleks on Saaremaalt pärit noormees Ron Nõmm. 

Peale seda, kui Brigitte Roni avalikkusele näitas, on ta postitanud Instagrami story'sse mitmeid kuumasid fotosid koos noormehega. Noored on koos lausa sedavõrd õnnelikud, et hiljutisel TV3 glamuursel sügispeol ei suutnud Brigitte kallimast kuidagi käsi eemale hoida. Ron ja Brigitte nautisid teineteise seltskonda tantsupõrandal ning kirglikke suudlusi jätkus öösse ka siis, kui fotograafid enam pilte ei teinud. 

Hiljuti tegi Brigitte oma Instagrami story's paljastuse ka selle kohta, millal ta Roniga abielluda kavatseb. Nimelt on juba pikemat aega Instagramis üsna populaarne teha postitusi, kus inimesele saab igasuguseid küsimusi esitada ning too avaldab siis vastused oma story's. Ka Brigitte otsustas trendiga kaasa minna ning palus esitada endale küsimusi, millele ta varem vastanud pole. Küsijaid pole aga suu pihta löödud ning nii üks julge kohe uuriski, millal blond kaunitar abielluda kavatseb. 

"Meie esimene ühine intervjuu on varsti "Seitsmestes". Aga mu isa ütles Ronile, et ülejärgmise aasta suvel peame pulmad tegema. Me tegelikult tunneme 2 aastat teineteist. Sama küsiti lastesaamise kohta - võiks enne sõrmus sõrmes olla, siis saab alles seksima hakata ju," vastas Brigitte naljaga pooleks.