Reklaam sulgub sekundi pärast

BRIGITTE SUSANNE HUNT ja teised tuntud Eesti naised on labased!?

Mulle õpetati juba maast madalast, et naisi tuleb austada, neile uksi avada ning kohelda kui nõrgemat sugupoolt. Olen seda siiani ka teinud, kuid viimasel ajal ma ei jaksa enam austada naisi, kes vannuvad hullemini kui voorimehed ning on oma käitumiselt nii labased, et lausa valus hakkab. Tahaks teid raputada ja küsida, et kuhu on kadunud kõik need armsad ja toredad Eesti naised? Kuhu?

Ma ei ole küll statistikat teinud, kuid paistab, et vähemalt korra nädalas kirjutab üks endast lugupidav naisteleht arvamusartikli Eesti meestest. Küll oleme me mökud, lollid, vaesed, hoolimatud, koledad jne. Eesti naine on see-eest aga tubli, usin, töökas, ilus... Ühesõnaga tõeline pärl. Eesti mehed ei oska kodumaa naisi aga hinnata ning nii ongi vaesed naised sunnitud endale välismaalt kallimat otsima. 

Vaesekesed. Tundub, et igasuguste Cosmopolitanide ja sadade naistelehtede töö hakkab lõpuks ka vilja kandma. Kohtun oma ameti tõttu päris paljude naistega ja teate mida. Suurem osa neist ongi sealtsamast Cosmost välja astunud. See ongi nende maailmapilt ja tõekspidamised. Kui sellise maailmapildi võiks veel ehk kuidagi andeks anda ja silma kinni pigistada, siis tänapäeva naised on kõigele lisaks veel ka vanduma hakanud ja labaseks muutunud. 

Ropendamist kuuleb naiste suust igalpool - tänaval, sotsiaalmeedias, baaris... ja see on nende meelest normaalne ja õige. Kui naine vannub hullemini, kui meremees, siis kallid naised see ei ole normaalne! Miks te teete seda? Kas te ei oska ennast muidu väljendada või on kodune kasvatus jäänud poolikuks?

Võtame kasvõi selle blondiini Brigitte Susanne, kes nii paljude teismeliste iidoliks on. Ka mulle Brigitte alguses Power Hitis väga meeldis - noor ja kena naine ning julgeb oma arvamuse ausalt välja öelda. Nüüd on ta muutunud aga labasuse etaloniks. Instagramis lõugab, kuidas ta väikese papi eest pole nõus koostööd tegema ning Facebookis kirjutab postituste alla tra ja krt. Sajad väikesed tüdrukud vaatavad talle alt üles, loevad Brigitte väljaütlemisi ja arvavadki, et see on normaalne ja nii peabki. Kes neist peale selle lugemist kasvavad? Samasugused voorimehed nagu seda on Brigitte ise.

Täpselt samasugused labased naised on ka Kristina Pärtelpoeg ja Ingrid Mänd, kes leiavad, et sotsiaalmeedias ropendamine on moes. Oma kontol avaldatakse videosid, kus vannutakse sõnadega, mis nii mõnegi meist punastama paneb. Postituste alla kirjutatakse lauseid, millest üks on hullem kui teine. Suguelundeid sajab uksest ja aknast. Ja kumbki neist ei ela kuskil Kapa-Kohila metsade vahel, vaid on Eestis üsnagi tuntud ja hinnatud naised. 

Teine näide on see 5 Miinust, kes noorte seas popp tundub olevat. See ei ole aksepteeritav, et noored naised tantsivad pidudel kaasa muusika saatel, mis solvab naisi ja teeb neid maha. Mul jäi imestusest suu lahti, kui viimati peol olles nägin, kuidas ilusad tüdrukud laulavad õnnelikult kaasa: "Nüüd hädaldab ta, et sitt olid sa ning minu jätab su jumalaga, 5miinust, erootikapood, susse paugutan augud kui gootika mood, Su vitt on märg nagu troopikasood ja kaod tagaistmelt kui motikahoov. Tõuseb türa, tule tee müra, nikun sind nii, et kuuleb terve küla.Võsu, reede, oobari ees, su näkk nii märg, et on põlvini vees."

Milline normaalne mees tahab endale naist, kes laulab selliseid sõnu kaasa ja ennast selle saatel hõõrub? Mis eeskuju need naised sedasi annavad? Annavadki märku, et selline meestepoolne kohtlemine ja rõvetsemine on normaalne ning veelgi parem on siis, kui ka ise samasugune mats oled. See ongi nende arusaam naiselikkusest. 

Kuidas on võimalik, et napilt kümne aastaga on selline maailmapildi muutus toimunud? See hirmutab, mis edasi saab. Mina soovitaks küll nii mõnelgi peeglisse vaadata ja mitte meigi ega eneseimetluse eesmärgil."

 

Buduaarile murelik mees