Reklaam sulgub sekundi pärast

BRIGITTE SUSANNE HUNT LÄKS õppima, kuidas meest rahuldada

Power Hit Radio saatejuht ja TV3 blogija Brigitte Susanne Hunt on tuntud oma ekstravagantse käitumise ning avameelsete ütluste poolest. Naise jaoks pole mingiks probleemiks häbi tundmata kõikidel teemadel kaasa rääkida, kaasa arvatud sellel, mis puudutab tema seksuaalelu. Hiljuti tegigi blond kaunitar oma Instagrami story's kuuma paljastuse. 

Ilmselgelt on pea kõikidele naistele teada Epp Kärsin ja tema lingam massaaži koolitused. Väidetavalt saab lingamiga saata korda imesid - see annab võimaluse uuel mängulisel viisil oma armastust väljendada ning partneriga lähedasemaks saada. Naised, kes kord lingami koolitustel käinud on, räägivad imelugusid sellest, kuidas nende mees on massaažist sedavõrd vaimustuses, et on nõus selle eest naisukesele lausa kalleid kasukaid ja kuldehteid kinkima. 

Nüüd otsustas kuulsa koolituse läbida ka Brigitte. Blond kaunitar postitas Instagrami story`se klõpsu, kus on näha suur dildo, koolitusmaterjalid ning libestuskreem. Seepeale sai naine ka küsimuse, et kuidas koolitus oli. "Suurepärane. Nii armas ja tore õhkkond, naljakas, hariv ja kindlasti kogemus, mida seksuaalselt avatud inimene peaks saama," vastas Brigitte ning lisas, et tegu pole kinnimakstud reklaamiga, vaid Epu koolitus on tõesti super.