Reklaam sulgub sekundi pärast

BRIGITTE SUSANNE HUNT: “Miks ma peaksin kellelegi tasuta head tegema?”

Power Hit Radio saatejuht ja TV3 blogija Brigitte Susanne Hunt on tuntud oma ekstravagantse käitumise ning avameelsete ütluste poolest. Ka täna postitas blond kaunitar oma Instagrami story'sse loo, kus avaldas ausalt arvamust, mida arvab neist, kes temalt tasuta reklaami saada soovivad. 

"Ma ei taha mitte kuidagi ülbelt kõlada, aga ma lihtsalt tuletan meelde, et kui sinu eesmärk mulle kirjutades on kasvatada oma firma klientuuri ja käivet, siis selle asja nimi on reklaam ja selline asi on tasustatud. 

Ma ei mõista hukka neid, kes seda teevad, aga mina ei tee seda. Mulle pole mõtet kirjutada, sest see on sinu aja raiskamine ja minu aja raiskamine ning ma ei vasta nendele kirjadele. Ma tean väga hästi oma võimeid. Kui mul on 34 000 jälgijat, siis ma tean neid tagasiside numbreid ja alati müük tõuseb nagu räigelt see päev. Miks ma peaksin kellelegi tasuta head tegema?

Kui ma tahan kellelegi tasuta head teha, siis selle asja nimi on heategevus ja palun kirjutada mulle seoses heategevusprojektidega, aga mitte siis, kui sina saad kasu ja kasutad mind ära. See solvab mind. Kui sina näiteks töötad kusagil kohvikus, kas sa tahaksid oma palka saada tasuta toiduna? Ei taha nagu. Mina ka ei taha ja ma ei pea seda tegema. Kõik, kes seda teevad - I don't judge you, I love you

Kohe löön teema lukku, aga lugege reklaamiseadust - see peab olema muust materjalist eraldatud, seega häshtäg reklaam, häshtäg sponsor on see, mida ma olen viimased aasta aega igal koostööprojektil rakendanud. Ma olen ikka nii lahe," rääkis Brigitte oma story's.