Reklaam sulgub sekundi pärast

BRIGITTE SUSANNE HUNT nõialt ilusaid uudiseid ei saanud

Uus aastanumber on juba mõned päevad ees olnud ning nagu ikka, tunnevad paljud meist huvi, mida põnevat sellelt aastalt oodata. Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt uurib oma uues videoblogis nõid Anetelt, mida toob aasta 2019 talle armastuse, raha ja töö teemal. Kas palka tuleb juurde või võetakse hoopis vähemaks, millised uued projektid ja pakkumised tulevad raadios või telemaailmas?

Paraku midagi imelist nõid Anete Brigittele ei ennusta ning naise silmadest saab välja lugeda kerget pettumust. „Alustame sinu raha- ja tööasjadest. Midagi katastroofilist siin ei tule. Aasta alguses peaksid midagi juurde õppima, end täiendama või kursuseid võtma,“ soovitab Anete.

Brigitte on rõõmus, sest sellega ta juba tegeleb. "Epp Kärsin ja koolituse teine osa!" sõnab Brigitte.

„Veebruarikuu toob aga endaga kaasa segasema perioodi, kus sul on vaja endale selgeks teha, kuhu sa tahad edasi minna. Mõnikord on nii, et kõik asjad lõigatakse läbi ja sul kaob ära intuitsioon, kuhu minna tahad. Üks projekt saab aprillis läbi, see on seotud rahaga. See ei pruugi olla halb lõpp. Sinu enda jaoks võib olla kergendus, et saad millegagi ühele poole,“ jätkab Anete.

"Suve alguses sa tunned, et oled nagu omadega läbi. Keegi väljastpoolt tuleb ja annab sulle nõu, mida sa siis tegema peaksid ja millises suunas liikuda. Sa ise oled segaduses ega taju seda," loeb Anete kaartide pealt Brigitte suveperioodi.

Sügisel aga tuleb Brigittel tegemist teha oma minevikuga. "Sa kas kardad mingisuguse asja välja tulemist või tahab keegi sind terroriseerida," sõnab Anete. „Ja aasta lõpus paned suurele asjale punkti," lisab ta. 

Brigitte silmadest võib välja lugeda, et ta ootas kaartidelt midagi positiivsemat, kuid Anete lohutab teda. "Ma ei ütleks, et su rida dramaatiline on. Lihtsalt ma tajun, et sa vead mingit koormat endaga kaasas ja tahad asju ära lõpetada ning soovid selgust. Mõtled, kas kõik, mida sa teed, tasub rahaliselt ära,“ sõnab nõid.