Reklaam sulgub sekundi pärast

BRIGITTE SUSANNE HUNT paljastas oma tegeliku pikkuse

Naise pikkus ja kehakaal on üldiselt need numbrid, millest enamasti väga avalikult ei räägita ning avalikult neid asju kellegi käest ei küsita ka, sest see pole lihtsaks meie ühiskonna tavaks. Kuid Brigitte Susanne Hundi käest küsiti siiski läbi sotsiaalmeedia, kui pikk ta siis tegelikult üldse ongi.

Naise pikkus ja kehakaal on üldiselt need numbrid, millest enamasti väga ei räägita ning avalikult neid asju kellegi käest ei küsita, sest see pole lihtsalt meie ühiskonnas tavaks. Kuid Brigitte Susanne Hundi käest küsiti siiski läbi sotsiaalmeedia, kui pikk ta siis tegelikult on.

Juba mõnda aega on Instagrami keskkonnas ülimalt populaarne teha postitusi, kus inimestele saab kõikvõimalikke küsimusi esitada ning seejärel vastab küsimuste saaja neile oma story'des. Brigitte läks mänguga kaasa ning vastas ka küsimusele, kus tunti huvi selle vastu, kui pikk ta on.

Brigitte vastas eelpool olevale küsimusele järgnevalt: "Väidan alati dokumentides ja avalikult, et 174 cm, aga tegelikult olen 172 cm."

Erinevad uuringud väidavad, et keskmise Eesti naise pikkuseks on ligikaudu 169 sentimeetrit, mille kohaselt on Brigitte keskmisest mõnevõrra pikem.