Reklaam sulgub sekundi pärast

BRIGITTE SUSANNE HUNT rääkis tõe välja

Power Hit Radio saatejuht ja TV3 blogija Brigitte Susanne Hunt tegi oma Instagrami story kaudu mõni aeg tagasi üsnagi ootamatu paljastuse, kus ta tunnistas üles oma ebatervisliku harjumuse - Tervise Arengu Instituudi (TAI) andmete kohaselt on siinkohal tegemist üsnagi ohtliku sõltuvusega, mis võib kaasa tuua suuri tervisehädasid.

Nimelt tunnistas Brigitte, et ta tarbib snus'i ehk huuletubakat, ent on otsustanud tarbitavaid koguseid vähendama hakata ning sõltuvusest on ta enda sõnul juba lahti saanud. "Ja veel excited, sest 2019 sain snusist vabaks - siiamaani null teinud. Suitsu lõpetasin eelmine aasta ning tegin paaril korral aastas mahvi-paar. Lihtsalt otsustasin, et enam ei tee. Aga snus'i arvatavasti siiski mõnel peol 1-2 luban mingi korra kuus, peaasi, et igapäevaselt enam ei tee,"kirjutab Brigitte avameelselt.

Tervise Arengu Insituudi (TAI) andmete kohaselt on snus'i näol tegemist tubakatootega, mis sisaldab nikotiini ja see omakorda tekitab väga kergesti nii füüsilist kui ka vaimset sõltuvust ning sellest on väga raske vabaneda. "Paljud noored ja ka täiskasvanud kasutavad sigaretitubaka asemel just huuletubakat, pidades seda ekslikult sigarettidest ohutumaks. Tegelikult võib selle pruukimine viia raskesse sõltuvusse ja tuua kaasa suuri tervisehädasid,"on kirjas siin.