Reklaam sulgub sekundi pärast

BRIGITTE SUSANNE HUNT teenib üüratult palju raha!?

Ei ole saladus, et sotsiaalmeedia abiga on võimalik üsnagi suuri rahasummasid teenida ning selleks pole vaja midagi muud, kui suurt jälgijaskonda. Power Hit Radio saatejuht Brigitte Susanne Hunt kuulub kahtlemata nende hulka, kelle tegemisi jälgib Instagrami vahendusel muljetavaldavalt palju inimesi ning see omakorda tähendab ka seda, et Brigitte näol on tegemist niiöelda social media influencer'iga.

Kui palju aga Instagrami abiga raha siis teenida saab? Selgub, et üsnagi palju - suure tõenäosusega võib kuu lõikes teenida isegi rohkem, kui keskmine eestlane täiskohaga tööl käies palka saab.

Brigitte tegi täna oma Instagrami storysse postituse, kus ta tõdeb, et 150 eurot reklaampostituse eest küsida on selgelt liiga vähe ning et tema küsib muidugi suuremaid summasid.

Keskmine brutokuupalk jääb Eestis 2018. aasta andmete kohaselt ligikaudu 1280 euro kanti, Brigitte teenib ühe Instagrami reklaampostitusega aga sadu eurosid - kui ta teeks kuu lõikes üksnes 4-5 reklaampostitust, on ta sellega suure tõenäosusega teeninud juba rohkem, kui keskmine eestlane kuus palka saab.

Jälgijaid on Brigitte Susannel Instagramis tänase seisuga enam kui 41 000 ning uusi tulihingelisi fänne lisandub sinna iga päevaga. Meeldimisi saavad Brigitte poolt Instagrami keskkonda üles riputatud fotod keskmiselt aga 6500-8000.