Reklaam sulgub sekundi pärast

BRIGITTE SUSANNE HUNT TÕI voodisse teise mehe. Video

Näitlejanna ja raadiohääl Brigitte Susanne Hunt on oma videoblogi viinud täiesti uuele tasemele, sest oma viimases videos teeb ta suurima tünga oma elukaaslasele. Neiu on kutsunud külla populaarse juutuuberi Hensugusta ning koos tehakse ta Brigitte teisikuks. Nii maandubki Brigitte elukaaslane koju tulles hoopis Hensugusta kõrval voodis.

Brigitte oli juba päev varem hakanud peavalu ning ebameeldivat olekut teesklema. Seejärel palus ta kallimal apteegist rohtusid tuua, sest ise on ta selleks liiga haige. Sellel ajal, kui hoolitsev kallim apteegis käis, tuli Brigittele külla Hensugusta. 

"Me jälgime, kus peika on. Hensugusta on valmis. Me paneme sind voodisse ja meie prank seisnebki selles, et Hensugusta on minu asemel voodis. Seejärel vaatame, mis välja tuleb," rääkis Brigitte. 

Nad panevad Hensugustale pähe juuksepikendused, selga roosa hommikumantli ning seejärel heidab Hensugusta voodisse teki alla ja teeskleb Brigittet. Mis aga juhtub siis, kui voodisse maandunud kallim avastab, et ta ei kallistagi Brigittet, vaid hoopis Hensugustat? Kuidas reageerib noormees sellele, et voodis lamab võõras mees? Kas Brigitte saab andeks?

Vaata allpool olevast videost, kuidas lugu lõppeb: